Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz beg #6217 üzenetére

    Ok köszi, sajnos elég láma vagyok miui fronton, így megnyugodtam nem kell telepítgetnem. Egyébként lehet ez volt a baja, hogy beragadt a frissülés, G4 is csinált furákat ekkor. LG G4 dualról jöttem át elsősorban a jobb üzemidő miatt. Mondjuk a G4 atomstabil volt 2-3 havonta kellett max újraindítani, de igazán úgy tervezetten nem indítottam újra. Ezt kell időnként újraindítgatni?

    Ezt is érdemes a 100%-os feltöltöttség után még 1 óráig töltőn hagyni a jobb üzemidő érdekében?

    Nekem a fülhallgatót egyből felismerte, mondjuk echte Kínai ebeyen rendelt piston 3.

    Én elég hard user vagyok, nővéremék, keresztfiam Hollandiában élnek whatsapp folyamatosan megy 4G-n, ezen telefonálás, skype video messenger, GPS navizni is szoktam, 2 sim egyik Telekom telenor , sok fotózás, videó email, telefonálás, zenehallgatás stb. Ezzel, ha nagy volt a terhelés a G4 nap vége felé kifulladt, hülyeség volt a QHD-t erőltetni. Kellene jó üzemidő, remélem nem csalódok. Nekem a Miui rendszer maga tetszik, pl. hogy éjszakára ki lehet kapcsolni szinkronizálást. De lehet felteszem a Nova launcher előbb utóbb LG-n is az ment. Az ujjlenyomat olvasó szuper, a bal mutatóujjamat elég hosszan 3 részletben felvettem , így bárhogy érek hozzá az ujjammal azonnal bekapcsol, még ha kicsit lecsúszik is az ujjbegy.

    A Snapi 650 is elég szimpatikus, a G4 Snapi 808-a jobban melegedett, egyedül a csúszós sérülékeny fém hátlap idegesítő, de majd teszek rá tokot. Nyilván a kamera rosszabb mint G4-en de ezt tudtam. Nem rossz kis gép, itt lehet állítani a képernyő fehéregyensúlyán, G4-en nem lehetett a hideg fehéren állítani, ez baromira bosszantott én a melegebb 7000-7500K körüli fehéreket szeretem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák