Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Azt szeretném megkérdezni hogy MULTI romnál ha kijön a telefonunkra is a stabil Miui 9, akkor azt fel lehet rakni a szokásos wipeolással szűz telepítésnél (data, system, dalvik/chache) vagy mindenképp kell törölni az internált is?

    Én eddig mindig fejlesztői romon voltam (még az előző Xiaomimnál is amíg Miui volt rajta) és eddig mindig fel is raktam a heti kiadásokat rendszeresen és sosem volt nagy gondom. Viszont most ez a legutóbbi fiaskó elgondolkoztatott, majdnem belefutottam én is egyébként, mert aznap utaztam el hétvégére és előtte nem akartam ezzel molyolni, gondoltam majd ha megjöttem, de addig szerencsére olvastam mi a helyzet.

    Ezért játszottam el a gondolattal, hogy ha kijön a 9-es multi stabil megpróbálni azt, mert eddig azért tetszett a dev ág mert nem nagyon futottam bele hibába meg jöttek az új funkciók, de ahogy nézem már főleg 6-os droidhoz egyre szerényebb a changelog hogy megérje hetente frissítgetni,rootolni, menteni stb...

    Viszont nekem most a 11.23-as kiadás tökéletesen megy, szóval azon is gondolkodtam hogy ha nem hetente frissítek csak ha valami komolyabb változás van, akkor olyan szinte mintha stabilt használnék így ha a belső memóriát is pucolni kell maradnék ennél, kérdés mennyire lehet gond abból ha esetleg több verziót is kihagyok és úgy frissítek... :F

    De ha már frissítés, a mai fórumba telóról beleolvastam, és voltak akik írták a mai multira, hogy ha a biztonság appból megy be az alkalmazásokba fc-zik az app, nektek mi a tapasztalatotok, nálatok előjön ez amúgy?

    Válaszotokat és bármilyen infót előre is köszi! :) :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés