-
IT café
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Pepeninho #200 üzenetére
Én nem tudok róla. De ezt a megfelelő helyen kellene megnézned/megkérdezned.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
fdavs
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy ilyen karkötő vásárlásán.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy csak a Xiaomi appal működik, vagy esetleg van másik magyar nyelvű is amivel ugyan úgy működik? -
TOZ
addikt
Ma meglett az enyém is. Hát...
Addig minden jo, amíg összekapcsolodik,de ha kikapcsolom a bluetootht vagy hatosugaron kívül kerülök, hiba kapcsolom vissza nem csatlakozik újra, nem rezeg hivasnal és nincs sync sem, egészen, amíg újra nem parositom.
Nexus 5, lollipop...
Valakinek hasonló tapasztalata van-e. -
FeRkE
őstag
De minek kikapcsolni a Bluetooth-ot? Semmit nem fogyaszt kb, pont ez a jó benne. Nekem nincs ilyen kapcsolódási problémám. Korábban ezt a magyarított appot használtam, ezzel is jól ment, most meg ezt a tweakelt verziót használom, ezzel sincs gondom. Ez utóbbi frissíti a firmware-t is a kütyün.
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
A BT kacsolgatassal próbáltam szimulalni a kapcsolat megszakadast. A linkelt cuccal jónak tűnik. Köszönöm.
A mai alvást szerintem korrekten monitorozta.
Az intelligens ébresztés figyeli az alvási ciklust vagy csak 30 perccel előtt ébreszt, bármi is a status az alvasomban? Fent voltam már, nem tudom eldönti.Ja még valami, a bejövő hívás jelzés színét én nem tudom állítani, mindig kék, bármi is legyen beallitva.
[ Szerkesztve ]
-
kennyke
aktív tag
Szia,
Közel 3 hete használom, szerintem figyeli az alvás ciklust. 6.30-ra van beallitva, ma 6.07kor, tegnap 6.12kor keltett 3 rezgéssel. Viszont hiába kelek fel, 6.30kor így is rezeg még egyet.Nekem a sync jól működik a magyar verzióval, egyedül a hivasokat felejti el sokszor jelezni.
Most kipróbálom a linkelt moddolt appot. -
Pepeninho
őstag
Toz, ez érdekes. Nekem is Nexi 5öm van és minden tökéletesen működött elsőre. Én a play áruházból valmi kinai miband szoftvert szedtem le. Ott kicsit kellett tudni kínaiul ugyan, de azóta is tökéletesen működik.
Ps4, Xiaomi 11T
-
kano
nagyúr
Ha ennek az app-ja is olyan "gyorsan" fejlődik mint a Mi Key-é, akkor még várhatunk egy ideig mire minden, normálisan fog működni. Valaki megnézné, hogy az app mennyire ébresztgeti a telefont sleep-ben? (Pl. Wakelock detectorral.)
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gianone
őstag
Kipróbáltam ezt a tweakelt appot. bejött, tetszik, hogy van rajta normális megosztás.
Összességében az eddigi tapasztalataim alapján azt kaptam a pénzemért, amit vártam.
Ha már így fejlesztgeti valaki, érdemes lenni kérni tőle az automatikus feloldást minden androidos telóra. Nem értek hozzá, hogy az nehéz-e.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kano
nagyúr
válasz Zoli_007 #215 üzenetére
Elvileg tud ilyet (sms), de lehet, hogy csak Xiaomi telóval működik az egyelőre?
-
Pepeninho
őstag
SMS-ről, emailről, vaccappról és társairól én se tudok. Ha valakinek van érzéke hozzá akkor gondolom simán tudhatná azt is. Jó lenne....
Ps4, Xiaomi 11T
-
klebi
csendes tag
Kedves Mi Band felhasználók... Tud-e a kütyü anti-lost funkciót(kapcsolatvesztésnél jelez)? Lányomnak venném és számomra ez a legfőbb funkció… a többi csak bónusz lenne, persze ezt okosba, nem fogom nagy dobra verni
-
Pepeninho
őstag
Nem jelez, mert nem is kell állandó BT kapcsolat a zavartalan működéshez. Kikapcsolt BT mellett egyedül a hívásjelzés-funkció nem működik. A többi (lépésszámláló, alvásmonitor, ébresztő) működik kapcsolat nélkül is. Persze az adataok kinyeréséhez be kell kapcoslni a BT-t.
Ps4, Xiaomi 11T
-
TOZ
addikt
Biztos én vagyok a béna, de nem jövök rá, hogy korábbi napok alvás diagramjait miként lehet megnezni. Csak az előző estit rajzolja ki, a korábbi napoknal csak a totál,deep és Light időtartama van meg. Utolsó tweak app.
-
Zoli_007
tag
11 nap használat után tegnap jöttem rá hogy hogyan lehet megnézni a karkötőn hogy mennyit teljesítettem a napi lépésszámból. Csak én jöttem rá ilyen lassan?
OPO -> OPT -> P20 -> S22
-
MartOOn
addikt
válasz Zoli_007 #233 üzenetére
Mennyi egy atlag napi lepeszamotok? Nekem ma az s5 tobb mint 11.000-et irt... Erosen ketlem de lehet igaza van. Azt se tudom menyire pontos...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
FeRkE
őstag
Jaja, én is 9-11e között szoktam. Szerintem pontos, én szoktam olyat játszani, hogy elindítom az appot amikor sétálok, és nézem, ahogy számolja a lépéseket, és magamban számolom én is. A kijelzése nem mindig pontos, van hogy 1 eltérés van, de aztán korrigál és "szinkronba kerülünk"
-
MartOOn
addikt
Koszi. Akkor csak nekem tűnt túl soknak, soha nem mertem meg. Nyilván nem ennyit tippeltem volna...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
fdavs
tag
Lenne még egy kérdésem
Ha elhagyjuk a telefont akkor rezeg a MiBand hogy megszakadt a kapcsolat vagy nem?
Jaaa, és hogy mennyire vízálló? Egy zuhanyzást kibír vagy azt hanyagolni kell inkább?Válaszokat előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
Éjjel hiába volt rajtam, azt mondja nem volt rajtam... Na mindegy, pedig érdekes lent volna, biztos valami front van, mert rohadtul sokak voltak fent a gyerekek.
-
klebi
csendes tag
Nem értem, hogy miért nem tudja az anti-lost funkciót, amikor az összes hasonlóba ez az alap...
-
klebi
csendes tag
-
-
klebi
csendes tag
Ez egy funkció... ON/OFF... igazán okosba meg úgy lenne jó, hogy automatikusan ki/be kapcsolna GPS vagy cella infó alapján... ha otthon vagy kikapcsolod... SONY 20 ezerért tudja az anti lost funkciót (automatikusat nem)... ez csak soft kérdése és hidd el nekem lenne rá igény, a sárgák csináltak ilyet 3000ft ért megvehetó, de csak ezt tudja....
-
TOZ
addikt
Frissült az app!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest