-
IT café
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
klebi
csendes tag
Kedves Mi Band felhasználók... Tud-e a kütyü anti-lost funkciót(kapcsolatvesztésnél jelez)? Lányomnak venném és számomra ez a legfőbb funkció… a többi csak bónusz lenne, persze ezt okosba, nem fogom nagy dobra verni
-
klebi
csendes tag
Nem értem, hogy miért nem tudja az anti-lost funkciót, amikor az összes hasonlóba ez az alap...
-
klebi
csendes tag
-
klebi
csendes tag
Ez egy funkció... ON/OFF... igazán okosba meg úgy lenne jó, hogy automatikusan ki/be kapcsolna GPS vagy cella infó alapján... ha otthon vagy kikapcsolod... SONY 20 ezerért tudja az anti lost funkciót (automatikusat nem)... ez csak soft kérdése és hidd el nekem lenne rá igény, a sárgák csináltak ilyet 3000ft ért megvehetó, de csak ezt tudja....
-
klebi
csendes tag
Van egy problémám... a gyereknek vettünk egy Mi Band-et de nem tudjuk párosítani az eszközt... nem látja egyik applikáció sem... maga a bluetooth látja.. néha MI-nek, néha csak egy MAC addressnek, de az sem tud csatlakozni, mert hibás jelszó és vagy PIN hibát ír ki. de gondolom, hogy az applikáció lenne a lényeg. Doogee DG800 -as a teló... 4.4.2 az android a Bluetooth pedig 4.0. Lehet hibás a kütyü?.. tölteni tölt, ha világit mind a 3 zöld le, gondolom fel van töltve... Valakinek valami ötlet? Megőrjít a gyerek...
-
klebi
csendes tag
Ezeket már megcsináltuk...megvan a fiók, 4 különböző verziójú appal volt kipróbálva, legujabb magyarral is de egyik sem látja.. ki kellene próbálni egy másik telóval... szóval az a baj, hogy nem villan fel amikor párosítani kellene. Elolvastam a topicot, tanácstalan vagyok.
-
klebi
csendes tag
válasz MartOOn #1068 üzenetére
Fel van töltve teljesen... nem tudja manuálisan sem. Telefon gyári beállításra állítottuk, de így sem megy... a softver instalálásán kivül beállítottuk a biztonság fülön az értesítéseket is... de ez is fura volt, mert bizonyos verzioknál nem volt ott ez a lehetőség... Kell még esetleg a telefonon bármit állítani?
-
klebi
csendes tag
Nincs OK gomb csak egy exit... Android version too old... exit Amúgy a TS=-esnek tuttira 2.0-as a kékfoga...
Kérdés: ha bedugom USB-be elkezd 2 led világit 3. villog... gondolom töltöttségi szint.. aztán mind a 3 fixen világít, míg ki nem húzom az usb-böl.. Honnan tudom a ki/be kapcsolás állapotát? Mindig ON? Csak Bluetooth-on kommunikál? -
klebi
csendes tag
válasz kekigyu #1088 üzenetére
Engedélyezve van... ha nem jól adom meg a telszámot (felhasználó név) akkor be sem enged.. azzal nincs gond... a weboldalon is be tudok jelentkezni az adatokkal... egyszerüen nem villan fel a led amikor kellene neki... tovább gondolva, lehet láma kérdés: nem lehet, hogy ez már párosítva van egy másik eszközzel és azért nem megy? Nektek is "Mi"-nek látszik a bluetooth eszközök között???
-
klebi
csendes tag
Sikerült... működik, kisebb hibákkal ugyan, de megy... az értesítések nem tökéletesek.. szerintem kb 80%-ban jelez csak a legújabb magyar app-al... nem biztos, hogy az app hibája, hanem inkább bizonytalan bluetooth kapcsolat. Amúgy a lépést meglepően pontosan számolja.
Leírom, hogy jutottam el idáig, hátha segít valakinek:
Csak egy bizonyos régi appal volt hajlandó párosodni (Mi Band 1.0.0.146, köszi bembee12), aztán egyből nem ment fel a legújabb magyar, hanem volt közte 2 band firmware frissítés 2 különböző verziójú apppal, nemtom pontosan melyik kettő volt, de az egyik a play-röl letölthető. Aztán a magyar csak úgy ment fel, hogy leszedtem az előzőt, de úgy ,hogy nem töröltem cache-t és így az előző párosítási adatok megmaradtak. Szerintem túl régi firmware-vel kaptam… viszont most nem merem kipróbálni, hogy mi lenne ha elválnának újra, túl korainak tartom… biztos megunja a gyerek, meg hát most volt ugye az első párosodás… adok nekik egy kis időt…
Köszönöm a gyerek nevében is kedves fórumozók!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest