- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz tknof1871 #799 üzenetére
Szerintem naivsag azt gondolni h 7-8000 Ft-ért fintesskarkötőt kap az ember. Nem csak a szabadteren lathatosag miatt, de egyik funkcio minosege sem kvalifikalja fitnesskarkotove, se lepesszam, sem pulzusmeres.
Ennyiért ezt lehet kihozni belőle. Valoban jobb a kijelzoje mind a 2es, de valoban napfenyben ertelmetlen.
Csak helyen kell kezelni, en imadom ahogy van mondjuk. Ha futok felveszek egy arra valo orat (Amazfit), de pl azt hordani mindennap nem birnam, meg töltögetni par naponta. -
spidersoft
senior tag
Üdv!
Sikerült felmókolni az angolosítást a band 3-ra (a letölthető preparált .apk-val). A perec angol lett, de néha rezeg, majd teleírja kínai pókhálóbetűkkel a képernyőt. Sajnos nem tudom, hogy mire gondol ekkor... a bal felső sarokban vagy papírrepülő-ikont helyez el, vagy beszédfelhőt három ponttal. Valaki tapasztalt már ilyet?
szerk: egyelőre lumiám van, a windózzal meg nemigen akar kapcsolatban maradni csak kérésre, akkor is max. 1-2 másodpercig, szóval nem a telefonról jönnek ezek.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Victoryus94 #804 üzenetére
A Band 2 hasonló fényerőt tudott újkorában, azaz napfényben kicsit árnyékolni kellett neki kézzel, de árnyas helyen azért lehetett látni, de aztán idővel esett a fényerő, vagy a frontablakával lett valami, ezt nem tudom megítélni. Több helyen is olvastam már, hogy a Band 2-nek van ilyen szériahibája... hogy ezt a hármas örökölte-e, azt majd az idő eldönti
-
Victoryus94
őstag
válasz spidersoft #805 üzenetére
Húgom vett egy kettest idén. Az enyém sokkal halványabb így másfél év után, mint az övé.
Viszont a 3-asom erősebb fényű az ő új kettesénél -
razzorr
őstag
Üdv Urak és Hölgyek. Kaphatok egy linket,leírást,tanácsot, hogy ha hamarosan kézhez kapom a band 3-asomat,akkor hogy is kezdjek neki az angolosításnak esetleg magyarosításnak.
Volt band 2-esem,tehát fent van a mifit meg a bandage app is. Azokban válasszam le a 2-est vagy hogy tovább? Előre is köszi -
bindi94
csendes újonc
Sziasztok. Ma jött meg a Mi Band 3-asom, viszont sehogyse tudom működésre bírni a gombot rajta.
Járt már valaki így? Csatlakoztatni sem tudom a mobilomhoz, mert mikor csatlakozna, kéri, hogy érjek a Mi band gombjához, de nem reagál semmit..
Sajnos Gearbest-ről rendeltem, szóval valószínűleg buktam az árát.. -
KamuMazsola
őstag
Én is most kaptam meg, szintén a gearbesttől. Semmire nem reagált, feltettem töltőre úgy két órát és minden rendben működik.
Amúgy meg miért buknád az árát? Ha eleve hibásan érkezett arra is van garancia, persze fel kell venni a gearbesttel a kapcsolatot.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
NORBl
aktív tag
válasz tknof1871 #799 üzenetére
Ez Band 2 esetében is így volt, annyi különbel, hogy a távolkeleti piacra gyártottnak más volt a kijelző színhőmérséklete, halványabb is volt, az európai viszont hidegebb, erősebb és sokkal jobban látható fényben.
Szóval lehet, hogy az "international" verzió meg fogja oldani ismét ezt a problémát, vagy legalábbis javít rajta.
-
fila
senior tag
Mifit/MiBandage van telepítve,
este beállítottam hajnalra az ébresztést Mifit-be, de
mire ébresztenie kellett volna, elállítódott az idő a karperecen.Nem kevés, közel 2 órával késett a Band.
A francért csinálja ezt? Még szerencse, hogy felkeltem magamtól.5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Peter M
tag
Masnak is ennyire nyogve nyelos a regisztracio a miui oldalra?
(reg email konkretan napok alatt jon meg...)https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
Lorqi
csendes tag
Üdv!
Ébresztésnél lehet vhogy növelni a rezgésszámot?
Kicsit karcsúnak érzem azt a 6 rezgést -
tknof1871
őstag
válasz KamuMazsola #815 üzenetére
Nincs az újnak semmi problémája a láthatósággal
Melyik van? CN version vagy Global version? Nekem CN van.és be lehet állítani, hogy naplemente után csökkentett fényerővel működjön.
Ezen van fényerőállítás? Hol van? Talán növelni is lehet a fényerőt?Mi Fit app miért akar hozzáférést a fotókhoz, médiatartalmakhoz és fájlokhoz?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
kirusz1
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Zsocó
aktív tag
Felraktam a 3.4.2-hu apk-t amivel frissült a firmware, azóta folyamatosan azt írja az óra, hogy csatlakozás frissítéshez. Valakinek valami ötlet? Ja és 3.4.6-hu-val nem frissített, azért próbálkoztam a 3.4.2-vel.
-
tknof1871
őstag
válasz Victoryus94 #828 üzenetére
Az órában van? Nem találom. Vagy a Mi Fit appban?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
vargalex
félisten
Ahogy megérkezett, töltőre dugtam és nem működött a gomb. Aztán persze minden gond nélkül. Most csak miattad kipróbáltam újra. Töltőre dugom és a gombra annyit reagál, hogy felébreszti a képernyőt. De semmi egyéb nem megy. Erre gondoltam, lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #803 üzenetére
-
Disque
aktív tag
válasz spidersoft #836 üzenetére
Google fordító szerint:
Kapjon új üzenetet kérjük ellenőrizze a telefonján
[ Szerkesztve ]
-
bindi94
csendes újonc
Tegnap megjött a karkötőm. Feltettem töltőre. Teljesen feltöltött. Levettem töltőről, próbáltam csatlakoztatni a mobilhoz, majd mikor írja, hogy érintsem meg a karkötőt, nem reagál semmit se. Akár hogyan nyomkodom nem reagál semmit, olyan mintha egyáltalán nem lenne benne érzékelő.
Maga a készülék be van kapcsolva, mert mikor lehúzom töltőről írja az időt, de semmit se lehet vele csinálni.
Bocsi, hogy nem írtam le normálisan, hogy mi a gond. (Gearbest írta, hogy a videó alapján megnézik, 2 napon belül. Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak rá.. na meg, hogy vissza kell-e küldeni a rossz karkötőt, mert nem lenne olcsó.. ) -
firpo1984
újonc
Hello. Olvasom a hozzászólásokat de eddig nem találtam. Ma jött meg a készülék. Nagyon tetszene de van egy kis bibi vele. Nagyon durván rosszul számolja a lépéseket. Elsősorban ezért vettem meg. Kocsiban ültem és két órás út alatt 600!!! Lépést számolt. Ha futottam vagy gyalogoltam akkor nagyon pontos volt. De akkor miért írják a 24 órás aktivitást mérést ha csak a tényleges sportnál tudja jól mérni? Tapasztalat? Minden aktivitás mérő karkötő ilyen? Mi band 2 akinek volt az is ezt csinálta? Köszönöm.
-
firpo1984
újonc
válasz namilegyen #841 üzenetére
Akkor az hogy a telefon a zsebemben van az pontosabban mer? Vagy vegyek inkább egy ovre csatolhato lepesszamlalot 2ezer forintert.
-
spidersoft
senior tag
válasz namilegyen #841 üzenetére
Nem minden mozgást vesz lépésnek: van valamennyi (talán 6-8?) lépés, aminek meg kell történnie valamennyi időn belül, ritmikusan, de nem valószerűtlenül gyorsan egymás után, hogy azt menésnek érzékelje. De valóban, mintha a band 2 magasabb lépésszámot produkált volna nap végére...
(#837) Disque: köszönöm! Képet hogy adtál be a google fordítónak? Nekem eddig csak szöveget meg honlap URL-t sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
válasz spidersoft #843 üzenetére
A telefonos appban van olyan, hogy a kamerával beolvasott, lefényképezett szöveget lefordítja.
-
krizmo_
addikt
válasz spidersoft #843 üzenetére
Bizony, nem minden mozgást vesz lépésnek, ha taposógézek vagy szobabiciklizek akkor sem mér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest