Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Csak bizonyos játékok támogatják, [egy ilyen linket találtam hirtelen] A konzol ökoszisztémája alkalmas rá, de fejlesztőkön/kiadókon múlik hogy valóban be is teszik-e opcióként.
Nekem ennyi a tudásom erről, majd a szakik javítanak ha valamit rosszul írtam.XO: Gollami26
-
addikt
Folyamatosan frissített lista:
Xbox keyboard and mouse supported games
[link]Amúgy ennek hiánya ne tartson vissza, több évtized váltás után is nagyon meg lehet szokni a kontrollert, piszok jól lehet osztani a fejeseket (auto aim nélkül). Nyilván egyénileg függő a megszokás ideje, nem lehet általánosítani, hogy 1-3 hónap, de menni fog.
Nemrég próbáltam bő 2-3 év kontrollerezés után egerészni, fordult a kocka, úgyhogy inkább nem erőltetem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Norb79
őstag
Játéka válogatja. Elég sokban van 1080p@60 mód, se mivel ez konzol, így sok régi játék esetén csak a 1080p@30 érhető el, illetve az újak közül is van amiben 30fps mód van kezdetnek, aztán később vagy patchelnek bele 60 fps módot vagy nem.
Nem olyan szabadon változtatható ez, mint pc-n, hogy ha erős a gép akkor 60-120 is akár, az egyes játékok fejlesztői döntik el, hogy van e 60 fps vagy nincs. Minden konzolon, nem csak a series x-nél. -
addikt
A lista némi támpontot adhat, ezek a "régebbiek" is kaptak némi tuningot:
Whereas one title may have targeted 30 frames per second (FPS) on Xbox One consoles, FPS Boost tweaks it to run at 60 FPS on Xbox Series X and Series S consoles.
Games Featuring FPS Boost -
hipó
tag
Amire érdemes figyelni: nekem volt olyan régi Samsung (vagy LG?) monitorom, amin a hdmi port csak dísznek volt, nem azért, mert elromlott, hanem gyárilag. : )
Ha a PC-t anyagi megfontolásból akarod elengedni, hogy kikerülj a pc fejlesztés mókuskerekéből, akkor számolj azzal, hogy konzolon semmi nincs ingyen és rövid időn belül el lehet költeni egy pc árát játékokra.
A kis monitor valóban jó lehet kiindulásnak, de egy nagyobb TV sokat dob az élményen.
Amiben pedig verhetetlen, hogy ledőlsz a kanapéra, bekapcsolod a boxot és pár másodpercen belül a játékban vagy. Én emiatt nem adtam még el : )
És a jövőben érkező 1TB-os változat is megfontolandó vétel lehet majd. -
Ugyanaz lesz a problémád, mint kb 3 éve. Hogy nem sok játék támogatja az egér/billentyűzet irányítást. Bevállalod a kontrolleres játékot? Mert, ha nem, akkor teljesen felesleges pénzt és időt pazarolni konzolra. Mindegy melyikről van szó...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
Szerintem xbox fiókod már van, ha valaha is volt Microsoft-os email címed. (pl @Outlook.com, @MSN.com, stb.)
Hardveraprón meg musztiii kollégát ajánlom. Megbízható eladó.
Ha anyagilag nem gond, akkor a Series X-et ajánlom a nagyobb tárhely, erősebb specifikáció és a lemez olvasó miatt.
PC után jellemzően az egér és billentyűzet hiánya miatt szoktak panaszkodni. Csak néhány játék támogatja ezeket. A többinél marad a kontroller. Egyébként gyakorlással szokható a kontroller is. Ezt érdemes figyelembe venni.
Egyébként miért az xbox mellett döntöttél?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Warzone szerintem megy gamepass ultimate nélkül is. Ha jól tudom az ingyenes. Ha ingyenes, akkor nem kell előfizetés a multihoz. De itt biztosan többen is játszanak vele, majd kijavítanak, ha nem így van.
Xbox fiókot akár a konzolon is tudsz csinálni. (vagy PC-n, telefonon, tableten az xbox.com oldalon.)
Legolcsóbb megoldás valóban az S lesz.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
SaGa59
őstag
Mint azt már többször leírták, a Hz és az FPS között nem nagyon van összefüggés. Max annyiban, ha a géped az adott játékban tudna pl 80FPS-t, de a monitorod csak 60Hz-et, akkor nem lesz 80 FPS a látvány.
A Series S nagyon kevés játékban tudja hozni akár csak a 60 FPS-t, de még az X is. Mondjuk a WZ2-re azt írják, full HD-ban tudja a 120FPS-t series S-en, de ez nekem eléggé hihetetlennek tűnik. Egy teszt alapján is max 80-100 között.
Eurogamer tesztSTALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest