Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz icemad #56766 üzenetére
Szerintem te nézzél utána,ott van egy érdekes éppen prohardveres összehasonlítás amit llinkeltem ezalatt a hsz alatt.Normális hdr tartalom megjelenítésére a qled jobb.Pláne ha az oled kap egy kis fényt,gondolok arra hogy nem mindig vaksötétben játszol,akkor már sokat romlik a panel miatt.Láttam oled tv-én hdr játékot,filmet de nem nyűgözött le.Qleden szebb volt,oleden fakóbb nappal egy kis beszűrődő fény mellett már nem az igazi.Ami meg az értékeket illeti olvass utána hol kezdődik az igazi hdr.Nagyon kevés tv tudja,csak megy a parasztvakítés hogy hdr 10 meg stb képes,mikor meg bekapcsolja az ember fakóbb lesz mint volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest