Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
válasz ProEvoFan #34916 üzenetére
Jól értettél. Az XSS+GPU ajánlás már az elején megfogott és csak megerősített az, hogy ennyien ajánlották nekem (még a PS tagok is!).
Viszont a meglévő kételyeimnek, kérdéseimnek szerettem volna utánajárni, ezért a sok utóbbi kérdés is. Ez a legutóbbi számolgatás meg magamnak készült, és csak azért osztottam meg, hogy aki esetleg hasonló okból erre jár, az rátaláljon és hátha segít neki. De nyilván nem csak az ár dönt, de mint látható (nekem, aki nem tudta), még ebben is jobb a GPU.
Persze azért még vannak kérdéseim a home-olásról, meg az SS és SX érezhető különbségeiről, de ez már másik lap.szerk.:
#34917Bad Pritt Úgy érzem én is, igen.#34924l.skywalker Valóban szűk, meg én is inkább szűkíteni szeretem, mint tágítani a kört. Köszönöm, hogy segítettél kiigazodni.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Formula-1
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest