- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Szerintem nagyon ház, hogy még elemmel/ tölthető akkuval kell szerencsétlenkedni.
22k-s kontroller mellé vagy veszel 7k-ért egy kitet, ami szerintem a legjobb megoldás, vagy veszel durván 15-20k-ért 4 akkut+ töltő.
-
pethYeti
addikt
válasz Bad Pritt #14625 üzenetére
Akkor lehet én néztem félre valamit, de amikor pont gondolkodtam hogy Kit vagy akku, akkor árukeresőn ilyen árakat láttam.
Tess:
https://toltheto-elem.arukereso.hu/panasonic/aa-eneloop-pro-2500mah-4-elaku04-p328603979/https://www.arukereso.hu/fenykepezo-kamera-akkumulator-c4198/panasonic/eneloop-bq-cc55-aa-aaa-akkumlator-tolto-bq-cc55e-p536004306/
-
pethYeti
addikt
Nekem is CP bundle van, én megintazt csináltam, hogy árjuk írtam Messengeren, hogy maradjon így a csomag és a kód jön amikor jön. Nyugtázták és ennyi. Telefonon még én sem beszéltem velük.
-
pethYeti
addikt
Amazonon vásárolt Gift Cardot, egyből betudom aktiválni USA régióra állított konzol esetén? Vagy van valami trükk még? Esetleg külön microsoft fiókba fel kell venni egy amerikai (tax free) címet?
-
pethYeti
addikt
Jól látom, hogy új COD-ból nincs csak next-gen verzió, és kénytelen leszek megvenni a crossgent?
-
pethYeti
addikt
Én elgondolkozttam, hogy megvegyem az új COD-ot. De aztán elkezdtem videókat véleményeket olvasni mire számítsak. Nos gyengébb grafika, animáció,hang, net kód mint a MW.
Azt hittem ugyan arra az engine-re épól, de nem... Ez a korábbi Black Ops-os őskövület.
Így nálam valószínűleg idén kimarad. Hacsak nem istenítik tesztekben agyon.
Ez a 285 GB meg nem tudom hogy jön kis PS5-ön ha most 133GB-ot foglal. Ennyi tartalom kizárt hogy jöjjön hozzá. Ha csak multi kell meg 50 GB-ot foglal. Szóval szerintem fake vagy csak szimplán bullshit.
[ Szerkesztve ]
-
-
pethYeti
addikt
válasz frankdelgado #16315 üzenetére
A tények tények, de amikor az m1 bemondója véleményt alkot az számomra ugyan olyan bicskanyitogató mint amikor egy gamer magazin "újságírója" formál véleményt. Nem ez a feladata.
-
pethYeti
addikt
IGN Series S tesztje is nagyon gáz. Azt mondja homályos 4k TV-n ugyan az a játék mint X-en, nos shit... Második konzolnak ajánlja csak. Szót nem ejt, hogy valakinek még 1080p-s tv-je van. Verge review már értelmesebb.
-
pethYeti
addikt
[link] S-ről az egyik legjobb teszt. FH4 szerencsére fix 60 fps.
-
pethYeti
addikt
Az a baj, hogy neked ez beragadt hogy 720p...
Itt arról van szó, hogy EGY játékban van EGY olyan mód hogy 120fps és mellette leeshet a felbontás 720p-ig.
E mellett van az alap beállítás ahol 1080p 60 FPS-t 99%-ban hozza.
Ez semmivel sem kisebb gáz, mint a Series X 120 fps mellett leesik 1080p-re.
-
pethYeti
addikt
válasz l.skywalker #16806 üzenetére
Ennek az összehasonlításnak semmit értelme.
4k-s képeket hasonlít 1080-ps képhez, meg hogy kisebb a textúra felbontás. Nyilván hiszen Series S-en 1080p-ben fut a játék, míg a másik két konzol esetén 4k-ban.
Minden mást belemagyarázni ebbe, hogy minden áron tartja az FPS-t hülyeség.
-
pethYeti
addikt
válasz BomiBoogie #17006 üzenetére
Elvileg hétfőn jönnek a tesztek. Azt mindenképpen érdemes megvárni.
-
pethYeti
addikt
Egyébként elég gaz ha nem lesz meg series s-én a 60 fps. I5+1060-al max grafikán van ilyen átlag 50 fps. Az pedig teljesítményben kb azonos...
-
pethYeti
addikt
Egylőre van másfél videó Ac-ról series s-en. Abból az egyiket a tag felvette 1080p 30 fps-ben capture card miatt, majd beírta commentekbe, hogy ez amúgy 60 fps érzésre amikor játszott. Ez alapján aki bármi következtetést levon...
-
pethYeti
addikt
válasz hadam98 #17618 üzenetére
Nekem mindegy volt, hogy eddig ki mit mond, de aztán jött Esdeath, na ő megmondta a frankót.
Jovanny2: ne is mond... Én hülye aki két városban él, hogy konzolt akart ami kicsi és táskában hordozható. Ha elég hamar kezdek el sprórolni szerintem az X is kisebb lett volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest