-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
-
Siffredi
senior tag
válasz szabogabor10 #156716 üzenetére
Elég a régióváltás. Elsejétől új-zélandi régión vagyok és angol nyelv van a játékban.
-
Siffredi
senior tag
válasz eeXaa #156913 üzenetére
Azért az érveléseid nem egészen helytállóak... Ez a jövőre olcsóbb lesz dolog is... Pont a műszaki cikkek világában nem helytálló, hiszen minden rohamosan veszti az értékét. Ismertem olyan embert, aki folyamatosan várt az aktuálisan kiszemelt telefon árának esésére, és mire leesett az ára, bejött a következő modell, aminél kezdődött minden elölről...
Én azt mondom, érdemes megfontolni a használt vásárlást is. Pár hónapos x-eket ki lehet fogni 100k körül, az azért nem olyan rossz ár értük, főleg a gyenge forint mellett. Vagy ha nincs rá igény, akkor simán vennék első genes one-t, már 30k-ért is láttam többet is.
De szerintem 4k tv mellé - ha nem okoz gondot - érdemes megvenni az x-et.
-
Siffredi
senior tag
válasz mike1334 #156928 üzenetére
Igen, valóban rossz hasonlatot írtam, tényleg nem lehet a két dolgot összehasonlítani. Viszont az x már kint van egy ideje, szóval nem arról van szó, hogy egyből megvenni az újat. Nekem is s-em volt, majdnem 2 évig használtam, és egy évet vártam, amíg lecseréltem az x-re (igaz, ebben szerepet játszott a tv megvétele is, ha nem lenne 4k tv-m, nem vettem volna meg az x-et).
A végére annyit, hogy én rengeteget játszok, szóval ha csak 1 évig lesz meg az x, nekem akkor is megérte a váltás. Viszont ha valaki nem játszik sokat, akkor érdemes megfontolni, hogy "ott álljon-e benne a pénze" a konzolban. Erre írtam, ha alkalmi játékos lennék, lehet csak egy első genes boxot vennék 30k.-ért használtan...
-
Siffredi
senior tag
válasz mike1334 #156941 üzenetére
+1 erre a hsz-re
Én annó pont emiatt hagytam abba a pc folyamatos fejlesztését. Amellett, hogy eszméletlen pénzt bele lehetett ölni, a "kikölcsönzött" játékok futásra bírására is lehetett ..szni az időt rendesen. (Jó, tudom, meg kellett volna venni a játékot, de akkor min spóroltam volna meg a pc-be beleölt pénzt? )
Most akciós játékokat véve (home partnerral, akinek esetleg még ikertestvére is van) nem olyan vészes pénzügyileg a konzolozás, mellette ugye baromi kényelmes is. Viszont azt nehezen tudnám elfogadni, ha évente váltogatnom kellene az aktuális konzolom. Ugyanígy vagyok a visszafelé-kompatibilitással is, talán ez a legnagyobb érv, ami miatt maradtam az xboxnál.
gduck: De!
Nekem hamarabb volt meg az x, mint a tv, és az én személyes véleményem az, hogy ár-érték arányban nem éri meg az x full-hd tv mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #157345 üzenetére
Nekem ne mondd, 2 hete rágom a fülét havernak, hogy haladjon már a sztorival, de (ugyanezért, mint te) nem hajlandó...
Én csak a bónusz táblák részleges megtalálása után léptem vagy 50 szintet, de ő 3 tábla után megunta...
-
Siffredi
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #157348 üzenetére
Megerősítem.
Mike: pedig a forzánál jól működik, érdemes kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
Felb@sz agyilag ez a gép... A héten már harmadszor kell frissítést telepítenem, ráadásul ma egy párszor a retry gombra kellett nyomnom, mert "something went wrong with the update"... Ráadásul muszáj energy savingben hagynom, mert instant-on-ban folyamatosan kapcsolgatja a külső vinyót...
Másnak is ennyit frissít a gépe?
-
Siffredi
senior tag
válasz #80123904 #157360 üzenetére
Korábban már írtam, hogy vettem egy használt x-et, ami bekapcsoláskor kiírt valami olyasmit, hogy ez a gép valami trial programban regisztrált, tehát gyanítom, hogy az előző gazdája insideres lehetett. Én soha nem voltam regisztrálva a programban.
Ha valóban abban ragadt a gép, valahogy ki lehet szedni? Vagy support?
-
Siffredi
senior tag
válasz #80123904 #157579 üzenetére
Ez eddig rendben is lenne, viszont ők nem kapják vissza a kódjukat, mert a vevő már aktiválta azt. Ebben az esetben az eladó benyeli a veszteséget?
hackeeeee: jogos, egy valamirevaló boltnak viselnie kell a következményeket. Legközelebb majd jobban odafigyelnek...
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz hackeeeee #158208 üzenetére
Amúgy innentől felmerül a kérdés.. Többen adják el a gépeiket úgy, hogy rajta maradnak a játékok, esetleg kijelentkezve a profil. Onnantól az csak addig a pillanatig megy, amíg nem lép be új gépen, és állítja be home-nak az új gépet?
Így van, ezért mondjuk mindig azt, hogy nem szabad pluszt pénzt fizetni a profilért gép vásárlásakor, mert bármikor visszaveheti az előző tulaj. Ugyanez igaz a gépen maradt játékokkal (home profil), nem értékhozzáadó tényező.
-
Siffredi
senior tag
Az 5. epizód ingyenesen hozzáférhető és játszható a fenti linken letöltött tartalommal KORLÁTOZOTT IDEIG, ugyanúgy, mint a korábbi pakkok esetében.
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #158491 üzenetére
Meglepődnél, hogy valójában mennyien használják még, ráadásul mely ország(ok)ban. Mostanában elég sokat játszok külföldiekkel, és hiába a bc-s játék, szinte minden esetben a 360-on kell csinálnunk a party chat-et (holott ugye a minősége egy kalap sz@r a one-on lévőhöz képest), mert valaki mindig azon játszik...
-
Siffredi
senior tag
válasz ImpersonatoR #158576 üzenetére
Igen.
-
Siffredi
senior tag
válasz Stauffenberg #158715 üzenetére
Bérház/panelban a 2m már simán jelentheti azt, hogy a másik szobában van a router...
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #158724 üzenetére
Sajna én lemaradtam a kecskésről...
-
Siffredi
senior tag
válasz Black Phone #159900 üzenetére
Muszáj hozzárendelni, ha vásárolni akarsz (akár ingyen is), ez független attól, hogy honnan vetted a goldot.
-
Siffredi
senior tag
-
Siffredi
senior tag
Leköteleznétek, ha a ps-el kapcsolatos dolgokkal átfáradnátok a megfelelő topikba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest