- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
parandroid
félisten
3 db Fifa játék van a csomagban: 17, 18, 19. Mind teljes játék. Akkor is játszhatsz velük, ha lejár a gold előfizud, arra csak akkor van szükség, ha online multiplayert játszanál.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Napi wtf: [link] ...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Amúgy pont ránéztem MN-ra, állítólag ma amazonon 150 usd az all digital. [link] Nabaszki, twittert linkelek, hova jut ez a világ!?! Nem tudom, hogy eu store-okban is lesz-e rá akció, de nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a black friday sláger, szerintem ez több hivatalos viszonteladónál is fel fog még tűnni ennnyiért. Arra még kíváncsi leszek, hogy az x-szel mennyire mennek le, 380 eur-s árat már láttam, olyan 350-et tippelek.PS4 Pro DS-gel most 300 eur-on van folyamatosan, jó, tudom, régebbi gép is, meg gyengébb is, de Ki tájékozatlanabb, az most csak azt látja, hogy olcsóbb. Mondjuk az vicces, hogy a slim sem igen akar 200 eur alá becsúszni, igen zár az az olló a sonynál.
Amúgy játék akciókban a store-ban várható változás, vagy a héten uganazt kapja mindenki, mint múlt héten a goldosok?
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #194370 üzenetére
Ez jó link, nem ismertem, köszi. Amazon + MM/Saturn 333-ért ad x bundlet. Na, az nem semmi.
Asszem a malacot be is húzom... GPU ráaktiválható meglévőre, gondolom.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #194470 üzenetére
Berendelve a 3 hónap GPU-s bundle.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Én tegnap rendeltem, minden ok, holnap jön. Ellenben extra bekérte megint a bankszámlaadataimat, ami szokatlan. Gondolom a game pass kód kever be neki. Mondanám, hogy rendeld hozzám, de tavaszig nem megyek haza, így meg 6 eur alatt nem állna meg a posta, ha én adom fel, ami ekkora értéknél már jelentős tétel.
p
-
parandroid
félisten
válasz JohnDoe_Hun #194567 üzenetére
Nem kell. Hívd fel a ups-t, érte mennek.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz attka #194741 üzenetére
Lehet, persze. Nem konvertál sehogy, ha lejárt a gpu, konvertálas csak addig van, amíg él az ultimate, ha lejárt, akkor simán vehetsz csak goldot, vagy csak game passt.
p
-
parandroid
félisten
válasz luciferk #194775 üzenetére
Én pl azért nem írom be soha ilyenkor, hogy az én gépe(i)m full csendes(ek), mert süket vagyok. Na jó, bekapcsolt hallókészülékkel azért hallom, de nem zavaró, pedig olyankor minden zaj az. Anélkül egyáltalán nem, vagy csak ha teljes csönd van a lakásban, akkor valami tompa, halk búgást, inkább rezgést, de az is inkább a bútoron keresztül jön. De majd megkérdezem a családot, ők nem süketek/siketek/nagyothallók, de panasz eddig nem volt. Amúgy ha kerepelne, azt azért hallanám. Ha másképp nem, hallókészülékkel.
p
-
parandroid
félisten
válasz Szilágyi84 #194780 üzenetére
FullHD-n, kis képernyőn nem olyan látványos a különbség. 55” fölött, 4k-n azért látványos.
p
-
parandroid
félisten
válasz Medocsabi #194787 üzenetére
A Forza Horizon 4-et már az x-en kezdtem játszani, 65”, UHD tv-n. Fél év után két hétre nyaralni mentünk, lányom hat hétre költözött Mo-ra, akkor vettem neki egy s-t. A heti feladatokat, versenyeket lejátszottam rajta egy 40”-es, öregecske fullHD tv-n, de mintha ugyanannak a játéknak egy korábbi részével játszottam volna.
p
-
parandroid
félisten
válasz Gerambaday #194875 üzenetére
Forgós, hagyományos, tűs lemezjátszót rá tudod kötni, ha átforrasztod a kábelét usb-re, de csak a gyémánttűs verziókat, mert a bluerayt csak az olvassa.
Ezt javaslom az összefoglalóba is betenni, elég gyakori kérdés lett.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Nem biztos, hogy ez a hiba. Nekem német ip-ről, német címmel, német hitelkártyával, német prime tagsággal sem mutatja sehol ezt az akciót. A legolcsóbb, amit látok, az a 179 eur-s csomag két kontrollerrel. MM-nél sem látom a 99-est. Ha a linkjeitekre kattintok, akkor is más árat hoz.
p
-
parandroid
félisten
válasz icemad #194986 üzenetére
Van 3 xboxom (360, s, x), meg most cseréltem be a ps4 slimet egy zsír új prora. Szerintem ezt most kihagyom, akármilyen csábító. Bár all digitalom még nincs. Lemezes játékokat lehet rá valahogy telepíteni?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Siffredi #195125 üzenetére
Jajjaj, február-március környékén milyen dömping lesz itt ‘levonna tőlem a májkroszoft 4190 ft-ot, hogy rohadjon meg, csakazértsem fizetem ki, a webes kártyám meg úgysincs feltöltve, bibibí’ posztokkal...
p
-
parandroid
félisten
válasz Mcrazy #195158 üzenetére
Otto-nál új kundénak lejön még 5%, meg még 15 eur, úgy csak ~75 eur ugyanaz a csomag.
Ugyanitt XOX ugyanezzel a trükkel 270 eur: [link].p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz MunezXBK #195270 üzenetére
Nekem az MM-ben vett, lemezes Dishonored volt így. A mai napig nem értem, miért. Box német régión, angol menüvel, játék csak fhansziául volt hajlandó kommunikálni. Próbáltam, magyarra, németre állítani a régiót, nyelvet, de ez leszart mindent. Szerintem ez valami titkos jakobinus-szabadkőműves agymosós összeesküvés.
Közben jött gwg-be, vagy gamepassba, szóval beszámíttattam a lemezt a gamestopban.p
-
parandroid
félisten
válasz 1eske #195283 üzenetére
Akkor jársz a legjobban, ha az ms store-ban vásárolsz. Figyelni kell az akciókat, de ha nem teszed, akkor sem lesz drágább semmi, mint bárhol máshol. És akkor még a game passról nem is beszéltünk. Live gold az online multiplayerhez kell csak.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz philoxenia #195463 üzenetére
Megszokod hamar, könnyű rákapni.
-
parandroid
félisten
válasz StLui #195561 üzenetére
Ezt a videót javaslom xox hdd vs ssd témában: [link] . Nálam 3 perc fölött volt az FH4 minden patch-csel, kieggel, autóval, egyéb sallanggal külső hdd-ről, most 1:15 körül indul hidegen ssd-ről. A játék közveni töltésekről ne is beszéljünk, nincs már fórumozgatás a verseny betöltése alatt...
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #195565 üzenetére
Nagyon szívesen, máskor is. Figyelni kell az akciókat, én hónapok óta szemeztem egy 500-as samsung t5-tel, olyan 84 eur körül volt többször is, jóvanmondok, akkor majd feketepénteken jól megveszem, erre leárazták 119-ről 99-re, lol. 500-as WD MyPassport volt egy ideig 71 eur-ért amazonon, azt gyorsan be is húztam. Most utólag akartam egyet venni a gyereknek is, mert úgyis betelik lassan a gépe, de most az is 95 mindenhol...
p
-
parandroid
félisten
válasz elder troll #195566 üzenetére
Igen, azt néztem én is, hogy korábbi youtube videókon jóval gyorsabb volt a betöltés. Belegondolva, régebben tényleg nem vacakolt ennyit. Mintha minden egyes kieggel, patch-csel, extra kontenttel lassulna az egész játék. Valószínűleg pontosan ez is történik, amúgy.
p
-
parandroid
félisten
válasz banderasz77 #195575 üzenetére
Majd ha ráaktiválod a 300 ft-os gpu-t
p
-
parandroid
félisten
válasz philoxenia #195582 üzenetére
Igen, MS szerverek erősen le vannak korlátozva, nagyon max 100-200 megabitet adnak. Ez nem p2p.
-
parandroid
félisten
válasz hitman77 #195687 üzenetére
‘Gyárilag’ most épp két Duracell AA elemmel jött az utolsó. Alacsony kisülésű AA akkukat szoktak hozzá venni (eneloop, ikea ladda), vagy gyári play and charge kitet, az usb-ről tölt, vagy 3rd party dokkolós töltőt akkuval (venom, trust). Nem tudok üzemidőt mondani, nekem venom dokkolóm van, 3 évesek az akkuk, de játék közben még sose merült le a kontrollerem, igaz, ha nem használom, azonnal visszateszem a dokkolóba. Én pl utálom a bedugdosós usb-mikrousb megoldást, kényelmetlen, lóg a kábel, kinyiródik a csatlakozó. De mindenki csinálja csak, ahogy neki tetszik, nekem nem fáj.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
A válasz egyszerű: ekkora sávszélt ad a szerver. Amúgy is óvatosan korlátoznak, most, hogy a világ összes konzolát eladták, annak is a jó része all digital, boldog-boldogtalan Xbox játékokat tölt, ez meg ugye nem p2p.
Amúgy 3-5 éve összepisilted volna magad a gyönyörűségtől ezzel a sebességgel, de fél Ny-EU-ban még mindig vagy nem wlérhető, vagy nem megfizethető ennél sokkal több. Jó, akkoriban hamyatt os vágtuk volna magunkat egy 100 GB-os játéktól.
Amúgy is ez csak a letöltés, még ott van nekik az online játék is. Ha tényleg szerveren akarják futtatni a játékokat, és onnét lestreamelni, akkor kezdhetik építeni a saját erőműveiket a szerverparkok mellé, meg kihúzogatni az embervastag optikai kábelkötegeket. Ordas nagy buboréknak tűnik nekem ez a cloud playing, kicsit olyan, mint az elektromos autózás. Jó móka, csak amikor majd 300 millió autót dugnak este töltőre az egész eu-ban, akkor ne lepődjünk meg, hogy hirtelen sötét lesz.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Edgar2621 #195763 üzenetére
Nekem ennek a kistestvére, a 7005-ös van, nem állítottam rajta semmit, úgy jó, ahogy van. A hangja persze szar, mint minden tévének, optikai kábellel rá kell tenni egy normális soundbart, és az is fasza lesz.
p
-
parandroid
félisten
válasz Mexbacsi #195911 üzenetére
Semennyire. Nincs ilyen. Hacsak nem olyan ez is, mint amikor valaki látja a 60Hz-es, és 120Hz-es frissítés közötti különbséget, vagy hallja, hogy az arany jack dugó mennyivel szebben szól, mint az aranyozott. Biztos vannak ilyen mutánsok, de kb (több) millióból egy.
p
-
parandroid
félisten
válasz banderasz77 #196067 üzenetére
Figyu, saját profilodon beállítod, hogy ‘this is my home xbox’, a fiadén meg az automatikus bejelentkezést. Ha a saját profilod ezután törlöd, értelemszerűen nem lehet ez a gép annak a profilnak a home xboxa. Mi ebben a bonyolult?
p
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #196078 üzenetére
Aki még egyszer felhozza a lemezes vs digitális, meg letöltési sebességes hisztit: 2+ órája telepítem ps4 pro-ra a _lemezes_ gran tourismot, először 52, majd 12 GB-ot szedett le, még nincs kész. Netem hivatalosan 100 Mb, de gyakorlatban gyorsabb. Szóval a kék oldalon sem minden fenékig tejfel.
Tegnap amúgy 6 játékot vettem hozzá, 15 eur-ért van szinte az összes sony ex a playstation hits sorozatban (gow, összes uc, spider, hzd def ed, gt, lou, second son), és ráadásul az mm-ben minden harmadik lemez ingyen van (játék, film, zene, minden, igen, az összes xbox játék is), szóval 10 eur-ra jött ki darabja.
Bocsi, nem válasz ofc.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz TaRka94 #196163 üzenetére
December 1-jétől. Volt egy Agera eddig, a többi kb szemét: mai Bowler, egy Audi S1, meg valamelyik amerikai izomautó talán? Nem igazán hagyott nyomot bennem, szóval semmi extra.
-
parandroid
félisten
válasz Hunt3r22 #196176 üzenetére
Addig örüljetek, amíg van mit nyerni. Ha már megvan az összes rongy, dudaszó, meg autó, akkor már a pörgetés is fölösleges kör csak. Szerencsére az autók helyett már lehet az ára felét kérni, de a credit is minek, ha nincs mire költeni? A heti feladatokból nyert autókból is már csak az újakat tartom meg, a többit nem győzöm kiszórni. Ha tényleg igazak a pletykák, és jön a 130+ új autó, akkor nagyon remélem, hogy garázsbővítést is kapunk, különben nulla helyem lesz.
p
-
parandroid
félisten
válasz bulikavagyok #196452 üzenetére
Azért nem egészen. Illetve nem tudom, Mo-n mi a helyzet pontosan, németeknél 279-ért sok helyen van most pro (általában fifával), xox talán 315-ért volt, de a standard akciók 333 eur, igaz jedi fallen orderrel, ami egy zsír új játék + gears5-tel (plusz pár hónap gpu általában).
Én is becseréltem a ps4 slimet prora, de csak mert addig győzködtek, hogy csak 80 (+ 3x13, mert nem adtam hozzá be használt játékokat) eur-t kell ráfizetni, így a lejárt garis slim helyett lett egy zsír új pro.
p
-
parandroid
félisten
válasz kuruzslo0307 #196470 üzenetére
Nálunk most 4 van. Még élek... Néha nem sokon múlik.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Lasersailing #196605 üzenetére
Azért 10 megabiten ellesztek a játékok letöltögetésével. Kurrens címek simán közelítik a 100 GB-ot. Net mindenképpen kell a játékhoz, local multiplayert felejtsd el. Tudnak egymással, vagy akár egymás ellen játszani, de vagy interneten keresztül, vagy egy konzolon két kontrollerrel.
Jelen felállás szerint frissen beszállva az éri meg a legjobban, ha aktiválod az egyhavi próba gold előfizetést, veszel hozzá valami apróhirdetéses helyen (hardverapró, ebay, cdkeys.com) még egy éves gold előfizetést 12k huf körüli áron, és amikor ezt beaktiválod, akkor megveszed az 1-3 havi game pass ultimate-et, ami attól függően, hogy épp milyen akció van, 14-16 hónapos ultimate előfizetést fog eredmènyezni, amiben benne van az online játékot, és havi 4 címet biztosító gold előfizetés, meg a 200+ címet tartalmazó game pass, szóval lesz mivel játszani.
Azt az internetelőfizetéwt ellenben érdemes lenne legalább 50-100 megabit körülre bővíteni. Meg ha módod van rá, akkor mindenképpen vegyél egy rendes routert, főleg, ha 2 család is osztozik rajta, gyerekekkel, gondolom eleve rengeteg eszközzel. De ez már másik topik.p
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #196611 üzenetére
Lányomat ez a játék csalogatta ki a barlangjából, most lenyúlta az x-emet, meg a nagy tévét a nappaliban, mi meg ott ülünk mellette még hárman, és mozizunk, ahogy játszik. Családi program. Amikor valakinek ki kell mennie valamiért, vagy dolga van, rendesen úgy jön vissza, hogy ‘na, mi volt, amíg nem voltam itt?’.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest