Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz l.skywalker #25828 üzenetére

    Na én is végigrágtam magam a kommenteken. Félreértés ne essék, senkit nem akarok megsérteni, megbántani, személyeskedni, de azt véltem felfedezni 1-2 kommentben, hogy "kössünk már bele valamibe", de nem is lehet mindenkinek megfelelni, ráadásul akármennyi erőfeszítésbe telik megregulázni a dolgokat, mindig lesz valaki, akinek nincs jobb dolga, minthogy belekössön bármilyen megfogalmazásba, vesszőelhelyezésbe, stb. Ráadásul pont olyanok, akik csak akkor bújnak elő, amikor valamibe bele lehet kötni, beszólni, savazni valamit, stb. a 7-8-9 reges, saját magával beszélgető emberekről nem is beszélve..
    Persze nagyon jó, hogy próbálsz egységesíteni és kicsit sem akarom elvenni a kedved tőle, csak azt látom, hogy ez kicsit árral szemben úszás.
    A topik szempontjából szerintem idegesítőbb dolog, amikor valaki már sokadszorra sem képes offtopik jellegű képeket, vicces beírásokat ide írni, aztán persze meg megy a törlés, meg az értetlenkedés. Ugye erre is volt példa pár napja. Ha meg nincs törölve, akkor meg megy a görgetés, görgetés, mire talán lesz 3-4 értelmes komment.

Új hozzászólás Aktív témák