Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
del
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Emagon a blackfriday nagyszerű volt.
Szinte minden elfogyott pillanatok alatt. Viszont unokaöcséimnek tudtam venni 1-1 legót 40K helyett 17K-ért. Ami azért elég jó.
-
dobozs
csendes tag
Sziasztok!
Forza Motorsport 4-hez a DLC-k már nem tölthetők le?
-
L_YKing
addikt
válasz MasterMark #24712 üzenetére
Csak biztosra megy... mi ezzel a baj??
-
Buster17
addikt
Mekkora lehúzás ez a magyar mobilinternet.
500 megat 2 nap alatt elhasználtam messengerrel meg pár videó nézéssel. Ausztriában a 3 gigás netből 1 gigát használok 1 hónap alatt.Nem kicsit van ez manipulálva...
-
Fecogame
veterán
697 Ft a GTA: San Andreas a marketplace-n csak ma
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
thEndeR
aktív tag
Feletek is esik a ho?😃
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hazaértem. Hulla vagyok.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #24725 üzenetére
Halo 5 standot vittük. Két napig non-stop jöttek játékosok. 8 gép, 1200 játékos a két nap alatt. Buli volt. Csak hulla vagyok.
Live-Die-Respawn
-
L_YKing
addikt
Tyuuufuuuuu xdddd dd
-
Mister_X
nagyúr
Egész hetet végigbetegeskedtem, tegnap meg meg is lett az első halálközeli élményem.
Ma reggel jött az SMS, hogy hármasom lett a lottón. Brahiból feladtam egy automata szelvényt. Lehetett volna mondjuk négyes is
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz mdani01 #24730 üzenetére
Kicsit késésben voltam, felkeltem, elindultam otthonról. Megállóban vártam, BKK Futár mutatta, hogy öt percig nem jön semmi, így gondoltam rágyújtok. Két slukk után el is dobtam, mert éreztem, hogy nem tesz jót. Utána kezdett kimenni az erő az izmaimból, állni is nehéz lett, majd elkezdett homályosodni minden. Mintha bepárásodna a szemüvegem, csak nem volt rajtam (kontaktlencse), ami addig folytatódott, hogy semmit nem láttam fehérségen kívül. Kezdtem érezni, hogy felmegy a pulzusom, az egyensúlyok is kezdtem elveszteni és a levegőt is kapkodtam. Szombat hajnali hatkor senki sem volt körülöttem, így segítséget se tudtam kérni, nagy nehezen megtaláltam a legközelebbi padot, leültem és két perc múlva kezdett kitisztulni a kép, utána már telefonálni is tudtam (most már visszaállítottam angolra a telefont, hogy vész esetben tudjak hangutasítással telefonálni). A "programról" letettem, hazamentem, anyám rámnéz és ő is elsápadt. Hozott egy tömény cukros vizet és ágyba parancsolt, úgy nég ki, hogy leesett a vércukrom. Ilyen még nem fordult elő velem + volt már rémálmom, hogy megvakulok, nagyon megijedtem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mdani01
aktív tag
válasz Mister_X #24731 üzenetére
Ismerős helyzet..
3 hete voltam vérvételen, levették utána mondták várjak 5percig még és nyomjam a kis vattát míg el nem áll a vérzés. Mondom oké várok, álldogáltam és kezdtem érezni egyre jobban melegem van, kezdett fura lenni, homályosan láttam korulottem mindent. Majd pislogáskor kezdett elfeketedni minden, éreztem állni is egyre nehezebb. Utána csak arra emlékszem elestem kicsit és felsegítenek, leültetnek. Kaptam egy pohár vizet, egy tolókocsiba beültetettek, betoltak az orvosi szobába. Egyből EKG majd vérnyomás mérés, még egy pohár víz és újra jobban lettem. Leesett nekem is a cukrom..sose történt velem ilyen meg is ijedtem kicsit. Ebbe benne volt az is reggel kellett menni, siettem is el ne késsek plusz nem tudtam innom kellett volna elotte.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15
-
roberto211
őstag
válasz Mister_X #24731 üzenetére
Kevés szerintem az esélye,hogy lement volna a cukrod ha eddig nem volt vele gond..
Viszont annál több az,hogy kissebb pánikroham(pánikbetegség) volt..
No para régen nekem is volt nem is egyszer... Szédelegsz,pulzus felmegy,látás homályosodik, levegőt kapkodod,izzadásérzésed van de közbe mégsem, aztán egyszer csak elmúlik és a legfontosabb jellemző a halálfélelem.. Ha ismétlődik akkor ez lesz ha nem akkor elképzelhető,h cukor ... Én is azt hittem régen aztán rájöttem mégsem..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Buster17
addikt
Akinek van oneja az felöljön
-
nagyúr
-
MasterMark
titán
válasz Napfénysüti #24740 üzenetére
Nálam úgy az utolsó 2 évben porosodik kb., de el nem adnám.
Switch Tax
-
nagyúr
válasz MasterMark #24741 üzenetére
Karácsony előtt jól jött a pénz. Épp az előbb számolgattam össze hogy a bringára 1 év alatt nagyjából 700k-t költöttem.
Most az élvez prioritást.Més que un club!
-
tDr1v3r
veterán
válasz Buster17 #24739 üzenetére
Accessel el leszel egy ideig. Grat!
Titanfall-t és a Forza Horizon 2-t mindenképp vedd majd meg, remek játékok.
(#24718) barca0519951: Valamilyen Sony, 550c talán a típus, 40"-os. Nem okos a tévé (Opera TV store van rajta mondjuk, de minek), YouTube-t és Miracastot tud, de a Plex szerveremről is simán lejátssza a sorozataimat.
Képre se olyan rossz, a plazmámhoz képest előrelépés a szín és a fényerő de a fekete nem olyan mély... de who cares.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #24740 üzenetére
Nekem is elkene adni. 1 eve porosodik, amikor utoljara bekapcsoltam bedoglott az olvaso. Anyam nem engedi eladni bar nem ertem miert nem is hasznalom meg nem is jo.
Sieleshez nekem is jo lenne a penz. Eddig 250k-t szortam el si cuccokra. Ez a szezon benne lesz kb 600-700k - ba, de nem baj inkabb koltom erre a penzt mint jatekokra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest