- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Megcsináltam "pályafutásom" egyik legnagyobb hibáját: sikerült az étteremben disznót kiadni muszlimoknak
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
roberto211
őstag
Utalok futarkodni. És még milyen messze van a napvége.
Misterx: Melyik étterembe vagy ? Mindig a Burger ? Mennyi ott a fizu? Lehet átmennek akkor valami ilyesmir ha nem nagyon alacsony a fizu.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #24207 üzenetére
Brutál az.
20perc pihenőm sincs állandóan jönnek a címek , valamikor 4et rámb@sznak egyszerre és ha a 4 et nem viszem ki 50percen belül akkor telefonálnak "halló hol a pizza" ,nem rég vagyok itt aztan most tartok 12 címnél és meg 11 ig itt kell lenni. Akkor mondja a főnök hat jó volna ha meg tudnék jönni bőven a heten,...
Mindegy. Kiderül nap végén mennyit kapartam össze aztan attól teszem függővé.
Barca: ne magadból indulj ki.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #24209 üzenetére
Ne aggódj nekem sincs egy perc szünetem és minden nap be kell írni a 30 percet...
-
Verus
senior tag
válasz Buster17 #24211 üzenetére
Nagyon topicba illő kérdés,dehát na.
Van olyan aki valaha,bármikor Airbnb-s helyen szállt meg?
Upsz, ez új hozzászólás lett volna,de ma a látásommal baj van!
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #24206 üzenetére
Ahogy én dolgozok, 700 nettó (BK). De nehogy azt hidd, hogy itt is minden fenékig tejfel.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #24214 üzenetére
Amennyit elvállalok. De általában 7-9 óra.
-
roberto211
őstag
válasz Mister_X #24215 üzenetére
Akkor nem megyek át.
Ha meg 4napot bennt lennék az is egy nap ha 8 órával számolok 5600. Egy heten 22400.
Egy hónapban durván 90. Nem rossz de ennyiért nem éri meg nekem.Itt tegnap jött össze 12 tisztán kezdőkent. Igaz éjfélre érek haza de vmit vmiert.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #24216 üzenetére
Nemmomdod, nekem se éri meg. De jobbat nem találok.
-
roberto211
őstag
Bazze de furcsa sz@ros 12e km után beülni a buszmegállóba.
Sikeresen lemeritettem tegnap éjszaka akksimat. Bennt maradt gyujtason rádió minden szar ment.
-
nagyúr
Ha eladom a Boxom akkor csak simán törölnöm kell előtte róla a profiljaimat? Vagy mást is mókolni kell hogy tök üres legyen?
Més que un club!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #24219 üzenetére
Profilt elég.
-
aram01
nagyúr
válasz Napfénysüti #24219 üzenetére
Én is csak töröltem, jössz one-ra?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
válasz aram01 #24221 üzenetére
Dehogy, én másra Focusállok.
Viccet félretéve nem játszom már. Inkább költöm a bringára azt a pénzt. Plusz most költöztem össze barátnőmmel így hogy nem vagyok egyedül amúgyse lenne fölös időm ilyen dolgokra.Jut eszembe, vasárnap utazom az olasz Alpokba tekerni szurkoljatok hogy túléljem.
Més que un club!
-
aram01
nagyúr
válasz Napfénysüti #24222 üzenetére
Na szép mondhatom, a nők szívják a pénzt rendesen
Vigyázz magadra, meg majd mesélj. Mi is megyünk ősszel Szicíliába, persze nem bringázni.
-
nagyúr
-
aram01
nagyúr
válasz Napfénysüti #24224 üzenetére
Úgy könnyű, nekem sajnos nincs barátnőm (asszony nem engedi )
-
nagyúr
válasz aram01 #24225 üzenetére
Szerencsére jól kifogtam. Bár nem bringés de Somogyból származik és ő ajánlgatta hogy vigyük a kerót és tekerjek arrafelé ha megyünk a szüleihez. Hétvégén vittük is és nyomtam frankó domboknak vele.
A Stelvio mondjuk nagyon más lesz, azt várom és tartok is tőle egyben.
Més que un club!
-
roberto211
őstag
Munez: szombaton lehet megyek megint agardra holnap eldől. Nem tolatsz ki ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #24227 üzenetére
Attól függ mikor. Fehérváron leszek, ma is, holnap is.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #24231 üzenetére
Tegnap zárták be fél Agárdot.
-
roberto211
őstag
válasz MunezXBK #24236 üzenetére
Mi ott az üdülők útja mellett szoktunk lenni a strandon. Asszem tiny strand v valami ilyesmi a neve.
Éttermek meg reteshaz,vasút ,stb után van.500at ker mindig valami forma a parkolásért. Nem rég értünk haza.
Popstrandon volt irigy honajmirigy. Aztan vége fele csinálták a műsort rendesen
De mar kezdem unni. . Jovoheten Siófokra akarok menni. Vagy Zamárdi stb. Balaton melle.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #24237 üzenetére
Tini strandot pont bezárták.
Füredre menj inkább, legjobb.
-
Mister_X
nagyúr
@Buster17: te még mindig németbe vagy? Lehet én is kiszervezem magam egy évre. Muszáj leszek magamra ölteni valami nyelvtudást, mert szakma + nyelvtudás nélkül nem lehet jó munkát találni.... azaz lehet, mert szobatársam egy étteremnél host és nettó 1000Ft-os órabérben van + kap jutalékot
-
thEndeR
aktív tag
Hosszura sikeredett ez a buli.
Roberto, voltal mar vacon bulizni? Vannak magyarbulik ket hetente az atlageletkor 30 korul van, vannak jo kis milfek.
-
roberto211
őstag
válasz thEndeR #24240 üzenetére
Még nem , Pösten szoktam tolni meg mostanában megyek csak le Velence meg ilyen helyekre.
De Vácon belül hol vannak ezek a bulik? Valami link ? Ha 30 az átlag életkor akkor ott a helyem.
Pont következő hétvégén akarok menni valami szórakozóhelyre , mert kezdem unni a fürdőzést.
Siófokra azért szeretnek ugye metz ott a palace ha jól emlékszem . De erről a váci dologról küldj linket itt v privátbanMunez : Hogy zárták volna be ? Akkor en tegnap hol voltam ? Napközben popstrand mellett jobbra párszáz méterre voltam és az nyitva volt. Nem ez a tiny strand?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #24242 üzenetére
Nem úgy, mint a CSI-ban.
Ott is bezáratta a strandot az ÁNTSZ.
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #24242 üzenetére
Club Mousoleum a neve. Keress ra facebookon, ott latni fogod hogy mikor milyen buli van. Van weboldaluk is egyebkent, ha beirod googleba akkor megtalalod.
A palace siofokon van, szerintem k*rva jo hely, csak a setanytol nagyon messze van. Party busszal is majdnem 10 perc volt. Gyalog szerintem 30-40 perc is van.
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #24247 üzenetére
Nem tudom még, hogy ott leszek-e. Mi általában előtte lévő nap találjuk ki hogy megyünk, de ha megyek akkor írok előtte.
Magyarbulikon általában mindig ez a korosztály van. +18as (még be se mehetnék ) 25 felett pedig ingyenes.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest