- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Horizon 7k postával jatekaim.hu-n. Fémtokos.
Annyira de annyira megvenném de nem költhetek most, gondoltam más viszont örülne neki. Ennyit tutira megér.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Boldog új évet mindenkinek.
Switch Tax
-
L_YKing
addikt
-
rocket
nagyúr
Nextgen Xbox-ban gazdag boldog uj evet kivanok
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #754 üzenetére
A sok xboxkocka, tuti csekkoljátok ki dobálja a plazmapetárdákat Halo 4-ben
Boldog új évet!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
WhiteWalker
nagyúr
Búék mindenkinek!!! A jéger+ pezsgő kombó erősebb volt mint én...arra nincs erőm hogy bekapcsoljam a konzolt egy PES erejéig
-
oriic
HÁZIGAZDA
BUÉK kockatársaim. ÉN go sleep.
Live-Die-Respawn
-
dilipok
veterán
-
osszaki
tag
Sikerekben és egy bitang jó új Xboxban gazdag, boldog új évet mindenkinek! Részemről pedig éjféli koccintásnál legközelebb max 1 korty pezsgő. Nem nekem való ital ez. Mintha aliensav lenne. Maradok a vodkánál.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
Tigi
őstag
B.U.É.K. az összes topickockának.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Jegesmaci81
aktív tag
B.U.É.K Mindenkinek.
Rendetlenkedik a Kinect-em. Tud valaki segíteni?
Amint elindítom a kinect sport valamelyik részét, hanyatt veti magát és csak a plafont bámulja. Már kalibráltam ezerszer.
Sajnos így a játékokon belül nem is érzékeli az embert.Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet resetelni vagy ilyesmi?
Ami érdekes hogy ha egyszer a plafon felé néz még a kalibrációnál se hajlandó visszaállni. Csak a kinect adventure állítja vissza. Biztos nem ment tönkre mert az adventure jól működik viszont semmi más. Mindez akkor kezdődött amikor letöltöttem a KS season two-t és a dartsnál kiválasztottam hogy milyen magasra akarom a táblát rakni. Akkor felemelkedett a kinect és azóta nem hajlandó szembe állni csak az fentebb említett adventure játékban. -
crysis 2011
aktív tag
Boldog új évet kívánok minden fórumtársnak.
-
Gebriel
veterán
válasz Jegesmaci81 #767 üzenetére
Melyik játék nem megy vele?
-
Integrator
aktív tag
Zavvi 10% - 3254-BBAC-480F
-
Tenager18
senior tag
Néztem pár vidit a Horizonról...hát...nagyon nagy szerintem Két játékra is nagyon emlékeztet...Dirt2,és a TDU2
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
-
Gabesz87
veterán
A live-on némelyik játékot miért nem lehet letölteni? Nincs ott a purchase vagy a free demo, vagy a pin to home vagy mi meg egy másik opció, amit most fejből nem tudok mi.
-
woodbear
addikt
BÚÉK! Fél 6-ra reggel sikerült is haza érni...most folytatom az alvást
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Csöbronit
tag
XFPS kiegészítőről mi a véleményetek? Amivel egér és bill köthető boxra.
FaZe Clan Member - MLG player
-
thEndeR
aktív tag
Megrendeltem a Forzát, Fifa street helyett, csak az a szívás, hogy kétszer fizethetek a postáért...
-
thEndeR
aktív tag
Hát az. Holnap jön a gép ha minden igaz kár, hogy ilyenkor már nem lehet változtatni, mert már a futárnál van.
-
Gabesz87
veterán
Valaki esetleg priviben nem írná meg, hol lehet olcsón játékokat szerezni? Akár használtan is, engem a többjátékos, score-os, Live-os dolgok hidegen hagynak. Csak működjön a játék és kész.
-
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Magyar live acc. mellé angol vagy amerikai -t érdemes csinálni másodlagosnak?
A magyarról hiányzik 1-2 demo, ahogy már itt is olvastam.
A fenti kettő nagyjából hasonló felhozatallal rendelkezik?
Üdv.: nagyi2k -
taki90
csendes tag
Hello!
Van aki kapott zavvi discount kódot ami éfjélig jó , és neki se működik a kód ?
-
Buster17
addikt
Hali!
Call of Duty ELITE mi akarna lenni pontosan? -
raziel01
veterán
válasz Buster17 #792 üzenetére
"While a free version is available, the subscription based portion of Elite includes exclusive premium features such as monthly downloadable content, daily competitions with virtual and real life prizes, the ability to level up players' clan, pro analysis and strategies, Elite TV, and more."
-
tDr1v3r
veterán
válasz Buster17 #792 üzenetére
Közösségi oldal... online tudod szerkeszteni a class-jaidat, clanokba be-kilépni, etc etc. Olyan mint a Battlelog.
(#795) nagyi2k: Hát, nem tudom... én tavaly csináltam US reget a gépemen, akkor az ment, szerintem most is mennie kéne a másik régióba való regisztrációnak.
Próbáld meg, aztán ha nem megy, akkor csinálj a weboldalon.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
::Trunks::
senior tag
360democenter-en kívül honnan lehetne még demót leszedni? Ez azért fontos, mert arcade gépre kéne, nincs benne vinyó és lemezre írnám őket. Köszi
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest