- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavideX
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #562 üzenetére
Adja a ház is meg a hűtő is! 2db 12-es ventivel jól nézne ki a hűtő, de én H70-et nem vennék..
-
DavideX
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #1949 üzenetére
Azt hiszem majd egy ilyenre beruházok én is
-
DavideX
aktív tag
Megörökítettem a jelenlegi formáját Nemsokára i7..
-
DavideX
aktív tag
válasz Tothgera30 #2066 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
DavideX
aktív tag
válasz Tothgera30 #2068 üzenetére
Köszönöm.
Ezen agyalok én is, hogy akkor most hogy is lesz ez az egész, más hűtőt akarok, de lehet víz lesz, és akkor meg kifejezetten szépen mutatnának a magas ramok.
A jelenlegi hűtőmtől elférnek a magas ramok is, az új lapban is elfognak, max a Be Quiet! Dark Rock Pro okozna gondot, ha még is az mellett döntenék.
De nem mindegy az sem hogy 10k különbség van a 2 ram között.. -
DavideX
aktív tag
válasz Tothgera30 #2070 üzenetére
Én mindenképp a Be Quiet!-et venném, szerintem a D14 csúnya, és a ventik színösszeállításával sem vagyok kibékülve
Akkor nagyjából egy cipőben táncolunk tényleg, mert VGA csere és SSD vásárlásának veszélye nálam is fennt áll, sőt még tápot is kell vennem, de azt mihamarabb. HX650et szeretnék én isalbert8: Köszi Valószínűleg a Crucial kiesik a pixisből jobban megéri az OCZ, mind a kettő 1600 CL8. Ha már 25k-t rászánok, akkor inkább 2000 CL9.
[ Szerkesztve ]
-
DavideX
aktív tag
válasz Tothgera30 #2076 üzenetére
Néha én is szörnyülködök hogy mennyit költök gépre, szóval ha összeáll a végleges konfig akkor egy jódarabig biztos nem költök rá
Szerintem fesd le matt feketére a Ninját, és akkor illik is majd az összképbe, maradhat a fekete-zöld felállás, és ~1k-ból megúsztad Ninja 3 meg nem olyan rossz hűtő, minek azt lecserélni (mondom ezt én aki le akarja cserélni a noctuát )
[ Szerkesztve ]
-
DavideX
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #2078 üzenetére
Az számszerűsítve kb egy évet jelent Annyit kibírok, utána meg muszáj költeni rá
[ Szerkesztve ]
-
DavideX
aktív tag
válasz Tothgera30 #2080 üzenetére
Ahogy érzed Én úgy döntöttem valószínűleg az alacsony, olcsó OCZ ramok lesznek a nagy Be Quiet! társaságában. VGA-ból meg valószínűleg 5850 Vapor-X.
[ Szerkesztve ]
-
DavideX
aktív tag
válasz Tothgera30 #2082 üzenetére
Jólvan Amint megvan lövöm a képeket De majd jövőhónapban.
-
DavideX
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
DavideX
aktív tag
Na megjött a hűtő
-
DavideX
aktív tag
válasz #19617792 #2569 üzenetére
Köszi 800x600 még határ eset, 640x480 már kicsi lett volna, akkor már D1Rect tényleg nem veszi észre.
N_A_S: Thx
Szereléssel szívtam egy kicsit, élőben nagyobb mint a képeken..
Kicsit meg kellett hajlítanom a venti felfogatást így pont elfér a 18centis légkavaró alatt.
Az első ventit levettem, szerintem csúnya. Minden kb mm-eken múlt. Ha minden jól megy akkor jövőhéten már bekerül az i7 is, csinálok benne egy nagy takarítást, aztán pc-style -
DavideX
aktív tag
Kicsit lebecsültél Volt már vizem -> raktam is össze
Most azért nem vettem vizet, mert számolgattam, és rájöttem hogy már nem 60-ért raknék össze hanem 100-ért.. Annyit meg már sajnálnék rá!
Az új rendszerből meg van a lap (EX58-UD5) és holnap jönnek a ramok.
Úgy néz ki viszik a félkonfigot, és akkor veszek egy 920ast meg egy HX650-et ha lesz annyi kess.. Még biztos az is hogy átváltok fehér Bitfenix hosszabbítókra. -
DavideX
aktív tag
Nem becsültem le csak nincs rá keret. Vagy is arra nincs amilyet akarok. Ezt 19K-ból megúsztam. Amúgy ez 5 fokot ráver az előző noctuára, a 920ast meg nem akarom én sz@rrá húzni, 3,6GHz-el megelégszem Én Q6600at hajtottam 3,6GHz-en 1.5V-tal, szóval ez a 920 nemhiszem hogy kipicsázna.
Nem jön be ez a nagy kocka mi? -
DavideX
aktív tag
válasz Tothgera30 #2590 üzenetére
Thx Láttam harisnyázgattál, kíváncsi leszek a végeredményre, ess neki!
djcsefa: Hajrá!!
D1Rect: Lehet már kapni olcsóbban is. NOCTUA CPU HŰT HEATPIPE 14CM
Termékleírás: Heatpipe 14cm... -
DavideX
aktív tag
Jaja én is lestem, hülyék ezek hogy a konkurenciát reklámozzák
Ja igen személyes átvételnél nem gond, csak még nekem korán van, hirtelen a posta meg a futár volt eszemben Lehet azért mert az iponos futár költött. Meghozta a ramokat, szép feketék, olyanok mint a képen, egyebet nemtudokelmondani -
DavideX
aktív tag
Na az új konfigról pár kép:
[ Szerkesztve ]
-
DavideX
aktív tag
válasz Tothgera30 #2809 üzenetére
Nekem is adná, de nem nagyon kapni értelmes áron.
P6X58D-E-re fogok váltani szerintem. -
DavideX
aktív tag
-
DavideX
aktív tag
-
DavideX
aktív tag
válasz albert8 #2989 üzenetére
Köszönöm Lesz mindenképp
Tothgera30: Ő lenne a kiszemelt: [link]
Báár tuti nincs olyan jó minőség mint az SS.. FT02 kéne de áááh.. Az már nem az én pénztárcám..Így néz most ki:
De nem vagyok még vele megelégedve, kicsit összecsaptam a végét, majd neki esek még egyszer[ Szerkesztve ]
-
DavideX
aktív tag
Lőttem pár képet a jelenlegi konfigról:
-
DavideX
aktív tag
válasz becsitibi #6243 üzenetére
Hát igen, hely az akad az alaplapi tálca mögött, ki is töltöttem.
Ezelőtt NZXT hosszabbítókat használtam, valóban merevebb. Ezzel most egy kicsit mellé nyúltam..
Egy kábelcsomagot találtam, az sem rendelhető Másrészt biztos macerás lenne a rendelés, MDPC-ből kiindulva..
Szívesen fogadok ötleteket, amúgy lehet a házat lassan lecserélem.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest