- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- DIGI internet
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiceBlade
aktív tag
honnan tudnék rendes, flexibilis x16-os pci-e risert szerezni Mo.-n?
HA-n van egy, de az csak x1 sávszélt tud -
5@$
aktív tag
thx!
Telefon:0670-2094610
-
aero.
veterán
Na, semmi fejlemény. Basznak visszaírni a tárhelyesek. Betegnek küldtem még egy névszervert, hogy elküldje megpróbálni, de nem írt azóta, gondolom dolga van.
Szóval akkor most nem tudom mi legyen.
-
TomiLi
addikt
Silverstone tulajokat kérdezném, hogy nem tudja valamelyikőtök, hogy milyen eljárással van felületkezelve a TJ07 váza? (Az FT01, 02 is ilyen)
Alumínium váz, ami elég vastag, és olyan "szemcsés" szerű a felület, ami nagyon ellenálló is.Köszi!
Bogyorisz
-
SkyS1gn
félisten
mi lesz az oldal sorsa?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Na most azt írja hogy nem található, eddig meg a tárhelyes szöveg jött ki ez most jó?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
aero.
veterán
válasz tDr1v3r #6120 üzenetére
Nem tudsz párosítani, mert nem tudod átírni a névszervert, mivel az jelenleg nem kompatibilis a 000webhost beállításaival. Meg tudnák csinálni, írtam is, de nem válaszoltak.
Gerisz: Az lesz most akkor, hogy visszamegyünk oda, ahová voltunk. Előre van fizetve a domain, azt hiszem 3 évre. Azt most ezzel elvesztjük, viszont a tárhely továbbra is ingyenes lesz, de inkább ez, mint évente 10-15 ezer FT, nem?
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Új lehetőség, aki leendő CM tulaj vagy az lesz:[link]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cthulhu Dawn #6133 üzenetére
Csak szegény kártyák szellőzése miatt kell aggódni. Bár én játékvíz helyett egy léghűtővel oldottam volna meg a dolgot.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
N_A_S
veterán
válasz Tothgera30 #6132 üzenetére
A kártyák szellőzése miatt nem kell aggódni, ugye mikor tervezgettem a rendszert még 2 480-am volt. Azzal para lett volna. Utána lecseréltem a 2 kártyát egy 690-re, majd a 690-ből lett 2 680. Idle nem mondom hogy nem meleg (felső kari 75 fok), viszont jóval halkabb mint a 480, játék közben meg felcsavarom a ventijüket 70%-ra és 65 fölé nem megy a felső kártyam sem, még akkor se ha rajta van az oldallap. High Flow bracket van a kártyákon, ami magas ventifordulaton jelent pár fokot.
A léghűtés nekem azért nem jön be, mert akkor meg lett volna kötve a kezem ramok terén, így szépen belátni az alaplapot meg az elrendezés is így jobban tetszik. Ezzel a játékvízzel 4750MHz-ig le tudom hűteni a procit még LINX alatt is legalacsonyabb venti fordulaton.
Cthulhu Dawn & Ramses07
Köszönöm![ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
Bulitt
addikt
-
Tothgera30
Ármester
Értem, végül is neked kell megfelelnie. Mondjuk én ref. hűtős VGA-k hangját nem bírom, még IDLE is túl sokat pörögnek. Mondjuk nálam egy kártya van, így lazán elvan, teljes terhelésen se megy 75C fölé, és ekkor 60% körül pörgeti a ventijeit.
Azért nem ennyire fekete/fehér a rendszer, tehát ramok szempontjából a legtöbb CPU hűtő alá férnek a magas bordásak is, az már más témát feszeget, hogy szerintem oltári baromság, maximum dekoráció. Viszont nálam a D14 alá is bepróbáltuk a magas bordásokat, és nem volt velük gond. Míg ezzel összevetve a játékvíz jóval körülményesebb és drágább. A legalacsonyabb ventifordulat nálad mit takar? Mert én pl.: 400-600rpm közzé lövöm be, fölötte felesleges, és 4Ghz egy 965BE-nek.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
N_A_S
veterán
válasz Tothgera30 #6140 üzenetére
A vga-kon épp gondolkozom hogy lecseréljem-e őket ASUS GTX 670 DCU2 Top-ra. A hangjuk miatt is, de főleg a dizájn miatt.
Volt már pár CPU hűtőm meg memóriám is. Már Corsair A70 mellett szívás volt a magas ram. Az más kérdés hogy fölösleges a hűtő borda (bár ez sem teljesen igaz, és főleg nem minden gyártóra), de normális tuning ramokat meg nem nagyon kapsz már lowprofile-ba, én meg szeretek néha markolgatni is. D14-em az nem volt, de szerintem nem is lesz mert nem tetszik, és ekkora batár hűtőt már nem szívesen tennék az alaplapra, már csak ezért is jobb egy ilyen játékvíz (ami egyébként 21 ezer forintomba volt). A körülményességet meg nem értem, főleg LGA2011-nél. Itt ki se kell szerelni az alaplapot hogy levegyem a blokkot (amihez még csavarhúzó sem kell), a radit meg 4 csavar fogja és ennyi... A legalacsonyabb fordulat alatt azt értem egyébként amit a blokkon található fordulatszám szabályzóval be lehet állítani. Majd ha be lesz szerelve az MFC3 akkor 800-900RPM körül lesznek a ventik, én ott már nem hallom, főleg zárt házban.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz Tothgera30 #6147 üzenetére
Hagyjuk a játékvíz kérdését mert látom már hogy ebben nem fogunk közös nevezőre jutni. Nem olyan bonyolult egyébként, ráadásul egy zárt rendszer, egy rendes, komoly víz sokkal bonyolultabb ennél minden szempontból.
-
N_A_S
veterán
válasz Tothgera30 #6149 üzenetére
Na látod, nálam a CoolIT féle csoda van, ez még rosszabb (mert valamelyiknek berreg a pumpája), de több rá a gari Van itthon egyébként Asetek féle is, azzal sincs semmi gond, szépen teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest