- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz Wolverine #11308 üzenetére
jahh én hülye miért nem gondoltam hogy ezek is kibasznak a magyarokkal én kártyával fizetek de még nem tünt fel.. utoljára 3000Ft-ot vontak le. Gathererben van csomó beállítás hogy milyen messze mutassa a cuccokat, illetve én nem látom hogy a normál map-en mutatná, az is jól jönne (ha nem is az összeset, egy bizonyos távolságon belül). először a cartographer full csomagját töltöttem le de hát az 1: nállam baromi bugos volt (ironforgeban legalább 20 flight mastert mutatott, pedig elvileg updatelve van 2.4-re) illetve nem láttam a térképet a csomó bányászható kőtől, pedig a legtöbb false-volt (úgy 95%) mint a flightmasterek... a maradékot meg betudtam annak hogy mivel mindenhol mutatta hogy van minerhelység, véletlenül azt is ahol tényleg volt. nah szal kitöröltem minden cartographerhez tartozó dolgot kivéve a sima mappáját, így müxik jól.. aztán jött gatherer de az meg nem mutatja nekem Dun Morogh-ban, illetve Kharanos mellett egyet nem látott amíg ki nem bányásztam
btw quartz műküdik rendesen, legalábbis úgy látszik, de nshakedown-tesztre feldob vmi hibát, és több verzióval is próbáltam. bár ezt betudom annak hogy valszeg nem full kompatiblisek azt nem tudjátok hogy perl classic-ban van-e raidbiszbasz?
szerk: megvan a válasz: "Q: Where are the raid frames?
A: As of 2.0 I no longer code raid frames for Perl Classic. Luckily, X-Perl's raid frames work great alongside Perl Classic. X-Perl's raid frames (and the unit frames themselves) can be found here: http://www.curse.com/downloads/details/3416/"[ Szerkesztve ]
-
macy49
tag
válasz Wolverine #11308 üzenetére
Kedves Urak! Szeretnék köszönetet mondani Mindenkinek, aki tanácsával segített megoldani a felmerült kérdéseinket. Most már egy kicsivel okosabban fogunk élni és most sikerült a gyerekkel is megértetni a felmerülő problémákat.
Wolverine Neked külön köszönöm a nagyon alapos és kimerítő választ.
Elnézést kérek, hogy ilyen kérdésekkel zavartam az Időtöket, de a "Huncraft", ahol gondoltam, hogy választ kapok, az sajnos nem működik.
Mégegyszer köszönöm a segítséget, igyekszek majd idővel mindegyiket hasznosítani, mert sajnos az idő halad és a gyerek is nő, tehát egyszer csak meg kell majd venni és minnél olcsóbban üzemeltetni a Wow-ot.
A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest