Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Ribi #65160 üzenetére

    Mindig jobban bejött a mikromenedzsment, mint a játék többi része. A mainemen kívül gyakorlatilag ki sem tette a lábát egyik karakter sema garrisonból, amióta 100-asok lettek, de a mainemmel is csak annyit voltam instában, hogy a kocsmai, meg a quest-chain küldiket megcsináljam. Most azon szenvedek, hogy valahogy össze kéne hozni a repülést, de rohadtul nem kívánom a hátam közepére sem a repuzást, meg a napi questeket. Cata óta nem is raideltem, ott volt egy fellángolás, akkor még játszottak az ismerősök, lerángattak Deathwingre, de már az is a nerfek után volt, a kiegészítő végén. LFR-t sem csináltam egyáltalán a pandák óta, SOO-ból kiütöttem a heirloom fegyvert még WoD előtt, és azóta nem votlam raidben.

    Questelni viszont szeretek, fejlődni meg főleg, van vagy 30-40 karakterem különböző realmeken szétszórva, az átlag szint simán 80 fölött van, nagy részük 85-ös, meg ugye van a 12 db 100-as. Nyilván beteg dolog, de én jól elvagyok így a játékkal. Amikor új kiegészítő jön, mindig azzal kezdem, hogy minden kasztból felrántok egyet max levelre, illetve a mainemnek megcsinálom az adott kiegészítőhöz tartozó összes questet. Na, ezzel most el vagyok maradva, valahol Shattrath köryékén elakadt a fő cselekményszál, már hetek óta győzködöm magam, hogy folytatni kéne.

    Egyébként ha mobil armoryból lehetne menedzselni a follower-küldiket kb be sem lépnék a játékba hónapokig. :DDD Szerintem kéne keresnem valami ilyen típusú mobilos játékot...

    Re #65161 by Louro:

    Sajna nincs annyi szabadidőm, amennyit szeretnék, minden nap nem is tudok belépni, amikor igen, akkor 40-50 perc alatt gyorsan elküldök mindenkit melegebb éghajlatra. Kb hetente egyszer próbálom magam utolérni ah-val, kis szakmázással, meg a salvage yardos ládákkal, de elég kiábrándító, amikor karakterenként vagy 80 ládát kell kinyitogatnod. Na, az azért még nekem is kicsit uncsi, és frusztráló.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák