Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz vilmaboy #45634 üzenetére

    A Feral druida alapvetően sok dologra kell, hogy figyeljen, ezek a következők:

    - legyen a druidán aktív a Savage Roar (ha glypheled, akkor kombópont nélkül is használható lesz)
    - legyen a célponton Faerie Fire
    - az ellenfélen pörögjön a Rake és egy minél magasabb kombóponttal elnyomott Rip (mivel ezek sebzését dobja meg a mastery)
    - ha van fölös kombópontod, és nem kell se Rip-et frissíteni, se Savage Roart megújítani vagy az ellenfél erősen halódik, akkor Ferocious Bite, lehetőleg 50+ energynél elnyomva
    - ha kevés az energy, akkor jöhet a Tiger's Fury és ennek ideje alatt Shredet kell használni
    - szakításra Skull Bash
    - ha az ellenfél háta mögött vagy mindig (azaz tankolják), akkor Shred
    - és végül amikor csak simán ütögetsz, akkor Mangle

    A fentiek egy célpontnál működnek. Több ellenféllel szemben a macska nem túl hatékony, mert csak 2 abilityje van a célra, a Swipe és a Thrash, viszont mindkettő drága és energy nélkül maradsz. Néha hasznosabb, ha egyesével ölöd meg az ellenfeleket és közben igyekszel túlélni.

    Ezen már csak a talentek módosíthatnak, pl. szólóra jó a Nature's Vigil, amely növeli a sebzésed és a single target ütéseid gyógyítanak téged, vagy a Typhoon, amivel segíthetsz magadon, ha egyszerre túl sokan ütnek...
    A statokból elemi fontosságú a haste, mert gyorsítja az energy regenerációját és a mastery, mert növeli a vérzések sebzését. A hit és az expertise lehetőség szerint minél magasabb legyen, ha maximalista vagy, akkor capelni kell mindkettőt (ez 7,5%-ot jelent). A crit jó, ha van, a masteryvel kell kiegyensúlyozni a mennyiségét.

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák