Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz Lirion #36484 üzenetére

    Az elso levelben leirtak, hogy igen sikertelen volt a tranzakcio, es hogy ha megis aktivalasra kerult volna az 1 honapos jatekido, akkor azt letiltottak.
    A 2. levelben meg mindig a your account (azaz a te accountod) a tema, ahol leirjak a tranzakcio nem sikerult, es az esetleges 1 honapos jatekidot letiltottak.
    De ekkor meg mindig nem mondtak meg mi a hiba, es mivel Velvet7 szamlajan van egy 13 euros elkulonites, igy igazabol nem kapott rendes valaszt. Ehelyett tanacsot adnak, hogyan aktivalhatod ujra az accountot, vagy lepj kapcsokatba a supporttal.

    Aztan a vegen mar tenylegesen utana neztek, es leirtak, hogy azert volt sikertelen a vasarlas, mert Velvet7 battle.netes accountjahoz nem tartozik wow account, es ezert nem tudott a baratja accountjara tolteni, ezt inkabb a baratja accountjan belul vegezzek el. Sot kesobb valaszoltak arra is, hogy Velvet7-nek nem kell felnie, az osszeg a szamlajan marad.

    Tehat a 3. emberi hangon irt levelre megindokoltak mi volt a problema (hogy kesobb ne legyen hasonlo gond).

    Igen a blizz valaszaival nincs stilusbeli gond, de megsem adtak teljes valaszt, amibol Velvet7 meg tudta volna, hogy miert es mi okbol lett fail a tranzakcio, mi lesz a penzevel, amirol o azt latja, hogy levonasra kerult. Ahogy irtam is korabban a legrovidebb idobe kerulo megoldast valasztottak, ami a vasarlo szempontjabol nem mindig a legjobb (mivel ez esetben 2. levelvaltasra se tudta mi a gond, es miert vontak le tole penzt).

Új hozzászólás Aktív témák