Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz laci666 #26568 üzenetére

    strangulate rúnát eszik, ha nem muszáj, én nem használnám. Emellett nem kell se icebound, se unbreakable, mert azok is eszik a rúnát meg a runic powert. Ha jelölsz, és mindenki tudja mit kell nukolni, kizárt, hogy akárki akármit leszedjen rólad. Az a baj, hogy elhasználod a rúnákat olyanra, amire harc elején nincs szükséged. Ha hirtelen becsökken a HP-d, eltolod az iceboundot vagy az unbreakable-t hogy ne halj meg. Amúgy a skillednek fenn kell tartania. Emellett ne használj Death strike-ot, nem a te feladatod, hogy életben maradj. A healer rosszabb esetben is maxon tud tartani, ha jó a cuccod, talented stb. 3 rúnás: DnD>HB>Obliterate>minden más.

    decibel:
    igazából unholy-n sem sokkal jobb a helyzet, kevesebb gomb van nyomkodni, annyival nem generál több threatet mint amennyi védelmet veszítesz. Ennek ellenére sokáig unholy-n tankoltam, talán szutyok gearrel jobb...

    "Az nem baj hogy én két egykezest használok vagy inkább jobb a kétkezes fegyver?"
    A blizz szerint, talán 1-2 napja volt bemásolva, a DK-t 2kezes DPS fegyverrel szánták tankolásra, ezért kapott stoneskin gargoyle rúnát... Szerintem érdemesebb mint két egykezessel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák