Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    Még whine-olok kicsit... :)
    A rugók ellen pl eddig szinte semmi kaszttal nem volt igazi ellenszerem, eddig úgy találtam, az egyetlen ellenszer, ha időben észreveszed, vagy ha jó skilled frost mage vagy... Persze ez csak akkor igaz ha az ellenfél rugó tényleg skilled.
    DK meg olyan szinten isten lett, hogy az már tényleg besz@rás... Mondjuk tény, hogy a DK-mat 60as szint óta kb +3k hpval húzom a szintnél relevánshoz képest, de akkoris, a rugón kívül minden kasztot akár +4 szintest is szinte úgy húzok le, hogy max HP közel jövök ki a harcból. (meguntam hogy állandóan gankelték a hunterem, most én is beálltam a rohadék gankerek közé :P ) Az is tény mondjuk hogy 60as óta max az engim meg a BS-em, ami megint nagy segítség, no meg a maxos gemek :) -- miután a hunteremmel láttam, hogy sok jóra nem számíthatok arénában, így teljes mellszélességgel ráálltam a DKra... :) Nagy röhögés volt mikor 71en becsomagoltam a 75ös warrit aki magától támadt rám... :) (mondjuk közel volt a vég)

    Honor pontokkal mi a helyzet, hová érdemes menni?
    Az új arénák nekem nem nagyon jönnek be, szerintem hunternek egyik sem az igazi, majd DKval megnézem mi a helyzet.
    Szerintetek a DKmmal érdemes lesz 2v2ben restokinnel együtt tolni? :) World PVPben igen jól megy együtt, 3 azonos szintűt is el szoktunk csomagolni - persze ugye aréna teljesen más...
    Az engi cuccok működnek arénában? Gondolok itt pl a 3000-4500 damage trinketre... :)

Új hozzászólás Aktív témák