Aktív témák

  • jahrn

    senior tag

    válasz vhw #3554 üzenetére

    Mind2 jarmuben 100-as a legenyseg (+venti), camoskill szinten 100 mindenkinek es persze mind2 jarmuvon van rammer ( illetve csak volt, mert a JP-t levaltottam Ferdire par hete)
    Es az en tapasztalatom h JProl tobbet pattant le lovedek, sot fura modon (szembemenve minden hivatalos forumon olvasottal) ritkabban lottek ki a loveget mint az SU152nel.
    A lopakodasba most nem megyek bele, hiszen az egesz rendszer ugy bugos ahogy van, nem latok olyan nagy kulonbseget a 2 jarmu eseteben.
    Az agyukrol pedig - amiota a jobbik 122 van fenn joval tobb exp-t meg zsetont keresek vele. Valoszinuleg csak arrol van szo h nem "erzem" hogyan is kene hatekonyan hasznalni a lolcannonnal, mint ahogy azzal se sokat tudok kezdeni h mozgekonysaga vetekszik egy rokkantnyugdijas csigaeval (szemben a JPvel ami sokkal alkalmasabb szamomra agresszivabb jatekra).
    Mondjuk nekem a nehez tankok kezelese se megy annyira mint a TD-ke, jo ideje nem is jatszom massal (azert wipe utan nekiallok ujra a Panther II tree-nek)
    Kinek a pap, kinek a papne...

    Virkir: az elmult 1-2 napban nekem is elegge szopoagon volt, allandoan kifogtam olyan bandat ahol szinte mindeni elindult 1 iranyba oszt jol lemeszaroltattak magukat

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák