Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz kchryss #49999 üzenetére

    Én egyre inkább úgy látom, ez tervszerű, tudatos a WG részéről. Mindig van egy-egy menő ág, vagy OP prémtank, amire lehet költeni a dellát. Aztán előre bejelentik, hogy nerfelik, így még egy rakat pénz belemegy azon userek részéről, akik menni akarnak vele, mielőtt elbasszák.
    A nerffel együtt kialakítják az új "menő" vonalat.
    Erre fel a userek becserélik a prémtankokat, megint belapátolva egy adag lovét.
    Aztán jön az új kör, meg a még újabb.
    A user belapátolt már X prémtanknyit, de még mindig csak egy prémtankja van. Eltelik Y idő és megint az lesz a menő, ami a kör legelején. Újra erősnek tűnik majd a prémtank, újra izgalmasnak egy olyan vonal, amihez azzal lehet legénységet húzni. De a usernek megint költenie kell, hogy megkapja azt a prémtankot, ami már eredetileg is az övé volt.
    Ha mindig minden állandó lenne, akkor ez a kör nem létezhetne, jelentősen csökkentve a WG bevételeit, hiszen féláron beszerezni egy menő tankot egy szarért sokkal csábítóbb, mint kifizetni a teljes árat és megtartani a másikat is. A usernek így ugyanúgy megvan a "jó üzletet kötöttem" érzése, mint amikor inkább 5dl-es üdítőt vásárol 100 forintért (20ft/dl), pedig csak 3-at akart inni 90 ft-ért (30ft/dl). Ott is azt hiszi, a legolcsóbbat vette meg, pedig igazából 10%kal többet költött, mint ami szükséges lett volna.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák