Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz Dewri #49400 üzenetére

    Ha új accountot kezdtél, akkor miért a régiről linkelsz képeket? :F

    "Ugye az alapkérdésem is ez volt, hogy mi alapján sorsol össze rendkívül gyakran ilyen szánalmas csapatokkal. Persze nyilván csak költői kérdés..."

    Mutatsz pár csatát, amiben a top sebzők között vagy. Azért lássuk be: ez még nem ok a vidámságra. Ezek mellett biztosan van legalább ugyanennyi, ahol a te neved mellett szerepel a nullához közelítő sebzés. Ugye jól gondolom? Persze ez is nyilván csak költői kérdés...

    A WR-rel kapcsolatos megjegyzésed akkor állna, ha szólóban nyomnád. De a linkelt képeken is látni, hogy gyakran tolod szakaszban. Márpedig a WR növelésének az egyik legbiztosabb módja a szakaszozás. Ez van.

    "ez nem az a játék, aminek kapcsán úgy érzem, hogy megérdemelnék a készítők, mert olyan élményeket adnak..."

    Csak halkan kérdezem: akkor mi a francért játszol még mindig ezzel a játékkal?

    Végül: nem szeretném, ha bántásnak vennéd amit mondok! Nem azzal van bajom, hogy te még kezdő vagy. Megjegyzem, hogy ennyi csatánál nekem alacsonyabb volt a WN8-cam mint neked (sőt, még most is csak noob vagyok). A baj azzal van, hogy nem akarod beismerni a hibáidat és kötöd az ebet a karóhoz, miszerint te igen is jó játékos vagy (hiszen MINDIG a felső harmadban végzel), pedig MÉG nem vagy az.

    (#49402) stork13: "Kis tierbe gondolom funolni járnak, ezért is megy a full gold." :K

    [ Szerkesztve ]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák