Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz h1mpi #40395 üzenetére

    Mondok jobbat: volt egy srác, aki beírt a wg fórumba, egyből törölték. Az írásában csak arról beszélt, hogy QB streamen rögzített meccsei és stream nélküli meccsei között milyen különbség volt (akkor, kb. másfél éve), Noobmeter statok alapján. A lényeg: jelentősen jobban ment, azaz számára jobb meccsekbe került a streamer estéin, amikor az emberek látták és nézettséget generált a wotnak.
    Egy ideje megint elkezdtem nézni, eszembe jutott ez a "tanulmány" és most már én is biztos vagyok benne, hogy igenis lehetséges ezt az MM-et egyéni játékosok számára személyre szabni (ahogy tankok számára is, mesterségesen generálva a hosszabb grind időszakot, avagy "miért kell állandóan Enszken játszanom a lightommal?").
    Továbbra sem hiszek az ilyen "wg belenyúlt és semmi sem talál", meg "wg összerakta az all-star csapatot ellenem 10 meccsen keresztül" összeesküvés elméleteknek, de vannak olyan anomáliák az MM-ben, amit én már képtelen vagyok egyszerűen a randomra fogni, mert ahhoz irdatlan hosszú időintervallumot (tizensok játékóra) kéne figyelembe venni, ami nyilván nonszensz. QB szerencseszériája egy ezek közül.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák