- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz szbalogh #30849 üzenetére
Valahol halottam, hogy a tesztszerveren már látták tierX-ben. Aztán lehet csak tesztelték...
galervin93: CDC lehet a befutó az is tetszik és olcsóbb. A T54 first prototype is érdekes lehet, de most próbáltam full gold nélkül, de elég sokat pattog a 175 pen. Nem rossz, nem rossz, de valahogy nem győzött meg. Lehet a tesztszerver fejetlensége is közre játszik, mert éles szituban talán még jobban használható. A páncélja elég troll, sokat pattint. Nem tudom mindkettő jó lenne
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
rlazol
veterán
h1mpi
a gwtiger P-vel, ha beállok a bokorba 60 méterig nem vesznek észre, mekkora csalás már! Ja, hogy bia, camo, festés, álcaháló, csoki is van rajta? az ugye nem számít?
amúgy mit értesz az alatt, hogy "árkád" volt az AW? nem ismerem ezt a kifejezést....
az ilyen egy tesztszerveren elterjedt fotó alapján terjedő pletyiket (már ész téynként közlöd, h elveszti a tier limitet) nagyon bírom mert az már nincs rajta a fotón, h lehet, h emiatt 350-re buffolták a pent és 800-ra az alfát.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #30857 üzenetére
Árkád stílus alatt azt értem, hogy olyan érzés mintha a játékteremben játszanál. Sokkal gyorsabb, mint a WoT és teljesen más a fizikája. Lehet még a béta miatt, de bennem nem állt össze a kép, hogy ez lesz, ami miatt váltok. Nem mondom azt se, hogy nem érdemes foglalkozni vele. Majd megnézem, amikor végleges lesz. Addigra gondolom kijavítják a nekem nem tetsző dolgokat.
Fully electric lifestyle!
-
zodo
nagyúr
Növekedés útjára lépett a WN8 értékem 141-ről felugrott 179-re.
Napi mondjuk már elfogadható lenne: 463Tegnap délelőtt kb. 10 csata és estétől, mostanáig ezt sikerült összehozni de úgy éreztem hogy egész jó vagyok magamhoz képest.
Főleg a KV-1 mentem meg a Stug III B-el, végére sikerült megvennem a G típust.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Kakumix #30870 üzenetére
De milyen szépen beismeri amit korábban beszéltünk, hogy az Xbox One verzióba egy sort nem programoztak a WG emberei csak odaadták a Microsoftnak....
- Storm on why Xbox One has so many good features WoT does not: "Yea, no comment. Americans are cool and we are not. Of course when it comes to details not everything is as perfect as it seems (the textures there are not 4K but 2K by the way) but generally they made it well"
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
lacibacsi
addikt
Bocsánat, ha nagyon láma leszek, de spotolási szabályokból kérek tőletek egy kis továbbképzést. Pontosabban a spotsebzéssel kapcsolatban...
A kérdés röviden: mennyi spotsebzés jár az általam spotolt, társak által lőtt tankokért?
Ami miatt felvetődött bennem a kérdés: Tegnap a fiammal mentünk szakaszba, LT-13 küldetést csináltuk. Ő Chaffee-val én IS-2-mal. "Sikerült" rambóznunk egyet. Tundra-n E9-E0 felé csak mi indultunk, szinte mindenki ment a híd felé. A lényeg: közel s távol csak mi voltunk a kérdéses helyen. Sikerült olyan jól helyezkedni, hogy csak lőnöm kellett a felénk merészkedőket, miközben a fiam monitorán csak úgy villogott, hogy "támodatás a szövetségeseknek". Végül 2500-at sebeztem (kb). A csata után jött a feketeleves: a fiam spotsebzése 920 (!!). A közelben nem volt csapattárs, csak ő spotolt, én pedig csak az ő spotját lőttem. Akkor ez most hogy??
Köszönöm
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Bingisz
addikt
válasz wwenigma #30872 üzenetére
Nem tudom honnan veszitek ezt a dolgot, mert amúgy a Wagaming West csinálja az Xbox One verziót.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
zodo
nagyúr
-
zsolthee
senior tag
-
galervin93
őstag
Na, a KV-1 403-as átlagsebzése már jó irány! Én a helyedben a többi tankot simán félre is tenném, na jó egy-két "változatosabb" járgánnyal (Stug) menj néhány kört, de a KV-1 fog megtanítani játszani!
Nem túl gyors, cserébe saját szintjén elég durva páncélja van, az ágyúja gyors és viszonylag szépet üt (120 mm / 160 sebzés rémlik). Tűzd ki célul teszem azt 300 meccs elérését vele. Vagy akár 500-at. Soknak hangzik, de megéri!!! (Én hónapokat játszottam veleés a Grille-velT5-ben, 800+ csatám lett benne, és imádtam, megtanultam vele az alapokat, na meg lett egy jó legénységem feljebb, ami sosem árt!)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
lacibacsi
addikt
válasz jagada #30874 üzenetére
Én voltam hátrébb, ő pedig a szikla tövében megbújva. Vizuálisan nem látta az ellenséget, de kb. 30 méterre álltak tőle a sziklán túl. Ha jól tudom akkor 50 méteren belül akkor is spotolódik az ellenfél, ha nem látom. Tehát a spot mindenképpen őt illeti. Vagy ha ő nem látja, csak 50 m-en belül van, akkor az nem érvényes? Legközelebb bekapcsolom a replay-t, mert kíváncsi vagyok, hogy minden lövésem után jelezi-e a támogatást... Ja, és láncot nem lőttem, mert akkor ugye automatikusan átszáll rám a spotolás.
-
lacibacsi
addikt
válasz diegho #30876 üzenetére
Igen, csak itt nem én hiányolom a spotsebzést, hanem a spotter...
És még egy
szolgálatimagán közlemény: az imént Malinovkán megcsináltam az LT-13-at Chaffee-vel. 3990 spot, 0 dmg, de a "felbérelt" szakasztársak bepótolták a sebeznivalót...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az imént futottam össze kicsiny hazánk egy jeles kéviselőjével. A barom artyval megy rambózni. Írom neki csetben, hogy hova megy? Persze kilőtték, mint a huzat, erre kb ezt kaptam: "anyádba te kemper cegi"! Természetesen nem hagytam szó nélkül, majd kapott egy jelentést a nyakába meg le is tiltottam.
Na most, a pálya az Province, egy kis T18-as amcsi TD-vel voltam. Ez nem hiszem, hogy egy rambós tank lenne. Spottolni meg ott lennének a lightok. Sajna mindenki kempelt, így nem volt mit tenni, a vár melletti fensíkról védtem a bázist.
Szerintem ennek az embernek, vagy gyereknek, mert a viselkedése alapján csak gyerek lehet, ez a játék már nem okoz örömet. Cirka 13k csatája van. Szerintem hangyát kellene gyűjteni az ilyennek, vagy xanaxot szedni. -
zolika15
tag
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #30879 üzenetére
Igyekszem.
Korábban is ajánlotta már valaki a KV ágat talán konkrétan az 1-et de ez nem biztos és ezért nem püfölöm magam a már részben elért VII -es szintű IS-el.
Gyakorlók ezzel aztán majd csak ragad rám valami.
Ha jól rémlik az ágyúja messzire nem túl hatásos, na meg lassú és még legtöbbször rosszul helyezkedem ezért hamar le is láncolnak.
Különben tényleg tetszetős ha kicsit is jobban sikerül egy-egy csata.Következő időszakban, jól gondolom hogy a következőt kellene tennem.
Alábbiak vannak most a Szovjet ágon.
Fenti közepes tank rész most nem lényeg de lent a nehezek közt pl a KV-1 legénysége 95% és még pár csata hogy kifejleszthessem a következő T-150 vagy KV-2 tankot.
Nem elsődleges cél a tovább lépés csak ha megtörténne valamelyik kifejlesztése akkor elit lenne a KV-1 így innentől a szerzett xp-k mehetnének a legénységnek.
Válasszam a KV-2 aztán később S-51 arty?
Valahogy feleslegesnek érzem az újabb HT vonalat (T-150) ha fentebb ott van már a K-85, IS
Sosem volt még arty-m szóval az is lehet hogy nem jó ötlet élből egy VII -es szintűvel kezdeni.
Szóval ezek a dilemmáim, mi tévő legyek?Emellett tervbe van a Stug most már G tanulása.
Erre miket érdemes felpakolni? -
lacibacsi
addikt
válasz #84221696 #30883 üzenetére
Azért azon ugye nem lepődsz meg, hogy Province-ban mindenki kempelt? Ott leginkább a kezdők rambóznak. A tapasztaltabbak minél színesebbek, annál inkább kempelnek. (tisztelet a kivételnek)
-
törölt tag
válasz lacibacsi #30888 üzenetére
A pálya adottságai miatt csak kempelni lehet, ezen nem lepődtem meg. Azon már inkább, hogy egy 13k csatával rendelkező emberke artyval megy neki az ellefélnek. Pedig ha valaki, ő biztosan tudja, hogy arty nem a közelharcról szól.
Azért az is érdekes, hogy az elmúlt 2800 csatám alatt más nemzet fiaival nem volt gondom, csak a magyar gyerekekkel. Néhány egyed súlyos mentális problémával küzd.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz ddt500hu #30889 üzenetére
KV-2 tiszta sor, azt követően értettem de akkor még agyalok ezen.
Gyakorló csata kérdésem is lenne.
Ide csak akkor tudok belépni az adott tankkal ha már megvettem?Tegnap ki szerettem volna egyet próbálni de nem jött össze.
Én csináltam valamit rosszul vagy egyáltalán nincs olyan lehetőség mint pl teszt vezetés, próba kör -
galervin93
őstag
A KV-1 csak akkor lesz elit ha mindkét utódot kifejleszted (T-150-et és KV-2-t is). Van 27k xp-d, fejleszd ki valamelyiket, utána ha megint összegyűlt, akkor meg a másikat is.
Távlati tervben először menj majd az IS-vonalon, mivel az ottani ágyúk a T-150 vonalán is működnek. (Más kérdés, hogy szerintem a T-150 és a KV-3 "bolondbiztosabb", mint a KV-85 és az IS.)
Artyval egyelőre ne foglalkozz, illetve ha mégis, akkor a német ágat kezdeném a helyedben.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jr1994
addikt
Illetve gyakorlóba (a szerverek kapacitása miatt? asszem ez az indoklás, de hogy ezt miért ne lehetne offline csinálni? minden le van töltve hozzá -.-) egyedül nem tudsz menni, ezért is inkább a tesztszerver.
Zodo: az a lényeg hogy egy tankon mindig mindent fejlessz ki, de legalább a belőle elérhető tankokat és a máshol is használható felszereléseket. Ellenpélda mondjuk az ARL-44 105-ös ágyúja.
Ha mész majd a KV2-vel, fejleszd ki belőle az artyt de első artynak én is mást ajánlok, az S-51 nem egy kezesbárány.
Ha már megvan a T-34, az meg a közepes tank játék tanulására lesz jó, szigorúan az 57mm Zis-4 ágyúval. De a legfontosabb tényleg a KV-1, ha azzal menni fog mondjuk 6-700 átlagsebzés (nem globális átlag, azt nehéz feljavítani, hanem a legutóbbi mondjuk 50 csatára vele), az már kimondottan jó lesz.Stug III G-re szerintem töltésgyorsító, álcaháló, periszkóp kell.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
grizlisandor
veterán
Futottam egy jó kis kört az IS-3-mal.
Az elején azért kicsit kételkedtem a csata végkimenetelében, az ellenséges szakasz miatt. A halálhágóba vártam őket, de csak a wz-vel és a T34-el találkoztam... A lila játékos elment a túloldalra, ahol az arty meg a többiek elintézték.
Mind a 3 artyt megettem. A bat arty még gay-ezett is. Ezt nem tudtam mire vélni, mikor ő arty.
Az Ász is benne lett volna a körben, ha az ellenséges Type 62 nem lesz öngyilkos....Más: Durva 2 hónap alatt összeszedtem +50 wn8-at, így már 1250+ wn8al tolom, szal tessék vigyázni. Pár év és unicum leszek.
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #30892 üzenetére
A fene hogy mind kettőt ki kell fejleszteni hozzá. Na mindegy, előbb utóbb összejön mindkettőre csak addig kisebb mértékben fejlődnek a srácok.
KV vonalról tudom, mint írtam ajánlás útján hogy megbocsátó de ...
Ha már itt tartunk mely paraméterek véget lesz az vagy sem egy tank?
pl: Jobb páncélzat, ágyúk jellemzői
Arty kapcsán meg csak hangosan gondolkodtam, korábbról tudom hogy ha arty akkor, német vonal.(#30893) rlazol
Köszönöm.
Tesztszerver hol és miként érhető el?(#30894) jr1994
Igen már tudom hogy mielőtt nagyobb szintre lépnék, ajánlott a jelenlegi tankon mindent kifejleszteni.
Arty-t elfelejtettem, marad a KV-1 játék tapasztalat szerzés mellett egy profibb legénység képzése."Ha már megvan a T-34, az meg a közepes tank játék tanulására lesz jó, szigorúan az 57mm Zis-4 ágyúval."
Átszerelve mert a 76 mm S-54 -el volt használatban.
Köszi a Stug ajánlásokat!Szerk:
Ágyúból melyik az ajánlott a III G esetében?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest