-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
Látom fsb hozza a formáját. A stílusa, a kommunikációja, ferdítései nagyon emlékeztetnek valakire innen a topicból. Szerencsére az illető már jobb útra tért
Ja igen, fsb annyira kardoskodtál a ts beszélgetés mellett miután felhoztam és ahogy írtam is, nem zárkózom el előle továbbra sem. Hétvégén megejthetjük, aki akar jön oszt hallgatja, fel lesz véve teljes terjedelmében. -
Diarmand
senior tag
válasz [HUN]Dani #75353 üzenetére
Abszolúte nem. Neki fültanúk kellenének, akik hallgatják az egészet, hogy később ne legyen félreértés abból, hogy ki mit mondott a másiknak vagy a másik kérdésére, így viszont minden elhangzott marhaság megmarad az utókornak, amit nem lehet majd utólag letagadni. Mivel nem hiszem, hogy bárki is kíváncsi lenne erre, így ketten leszünk, akkor meg nem marad más lehetőség.
-
Diarmand
senior tag
válasz fsb1000 #75354 üzenetére
És még mit szeretnél?
Azt, hogy legyen ugyanekkora arcod akkor is, amikor feljössz ts-re és megmagyarázod húsz tömör percben, hogy miért 52% WR-től fog csalni a játék
Meg a többitMás.
T-44-85 és T-34-85M a játékban? "Majd ha készen lesznek."A T34-85M-re nem mondtak valami küldetést, hogy abból lehet megszerezni? Meg négy másikat is adnak egyéni küldikért vagy ezek kampánytankok lesznek?
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Angel1981 #75377 üzenetére
Váltottunk pár privátot, amiben nem egyszer elhordott engem gyáva szarnak, csak mert munka után, fáradtan nem akarok ts-re menni max hétvégén. Pár levélváltás után megírtam neki (aki kéri annak küldöm az egészet), hogy rábaszott, mert most felmegyek.
Ez volt kérlek 21:05-kor. Azóta többször is fellépett ide, olvasta is a levelet, de válaszolni már nem mert és ts-re is baszik feljönni, pedig tudja az elérhetőséget (és lenne ideje is, hisz ő írogatta h nem merek felmenni). Eddig volt nagy a pofája, gondolom rájött, hogy élőszóban enyhén nehezebb lenne azonnal ferdítve reagálni a dolgokra, mivel nincs idő szelektálni a másik mondandójában és időközben kigondolni mit hazudjuk illetve tényferdítsünk.
Ezek után majd jól leírja, hogy stílusom meg a durva sértegetésért (tacskó LEL) nem fog velem beszélni. Pedig ő írt rám, hogy adjak neki ts-t. Adtam. Ennyit erről az emberről.
Szerk: vagy majd azzal jön, hogy fellépett csak már nem voltam ott...[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Angel1981 #75572 üzenetére
Szerinted placebo
Mindkét cucc megnöveli a modul hp-t, így innentől nagyon nincs miről vitatkozni. Itt meg tudod nézni, hogy melyik mennyivel növeli a lőszerrekesz hp-ját.
A tűzoltás ellenben a játék leghasználhatatlanabb skillje, soha ne adjátok semelyik embernek sem. Ami meg a BiA-t illeti, volt már róla véleményütköztetés nem egyszer, az enyémet már elmondtam róla, de a Matildán tényleg nem éri meg. Lassan megy, ettől gyorsabb gyakorlatilag nem lesz. Gyorsan lő és céloz, ezért a BiA-tól nem fog sem gyorsabban lőni (plusz 4 század másodperc) sem célozni (ez annyira kicsi értéknövekedés hogy kb észrevehetetlen). Erre nem kell. SZVSZ mielőtt kötözködne valaki.Jah igen, hogy a sofőr Nekem a tűzoltás szúrta a szemem, mert az FV 183-mon kihúztam mindenkinél fullra, de még akkora csalódás nem ért a játékban
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Még egy Centi 7/1 Ász a mai első meccsen
Ezt a replayt viszont már sokkal inkább érdemes megnézni, a vége felé volt egy pillanat, mikor sikítani tudtam volna a pattanás miatt és azt hittem végünk Ez már izgisebb volt, mint a tegnapi
Azon meg kicsit meglepődtem, hogy majd negyven csata alatt ilyen átlagot tudok hozni a Centivel.
A játék egyik legjobb tankja, nagyon érzem
Szerk: valaki kérdezte, hogy mit használok a garázs-stathoz, nos az Aslain modpackból pipáltam be ezt a lehetőséget is, hogy külön mi ez, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Kotomicuki #77531 üzenetére
Érdekes dolgokat írtál a Centi 1-ről hawer. Az igazság az, hogy amiket hátrányként felsoroltál azt kb minden tankra rá lehetne húzni, tehát olyan igazzy hátrányt én nem olvastam, bocs.
A másik. Az APCR messze nem veszít annyit az átütéséből a távolsággal, mint ahogy azt az Urban Legend tartja. Kilóméterekkel jobb lőszer, mint a HEAT.
A fentiekből egy, magánál a wot-nál is kaotikusabb tank képe rajzolódik ki előttem, amivel csak és kizárólag akkor lehet jó eredmény elérni, ha a random mellett a többi 29 is besegít.
Ez meg minden irányból nézve is bullshit Szóval akkor nekem csak azért van vele jó eredményem, mert a random folyamatosan mellettem áll és állandóan kékekkel és unikumokkal kerülök egy csapatba? Ugye nem gondolod ezt komolyan
Te magad írtad, hogy nem áll kézre a tank, ergo nem értesz hozzá teljes mértékben. Akkor tisztelettel kérlek, hogy tartózkodj a - téves - megítélésétől.
-
Diarmand
senior tag
válasz Kotomicuki #77537 üzenetére
Minél többször olvasom újra a centi elemzésed, annál kevésbé akarom széjjelszedni mondatokra és reagálni rá. Nem éri meg belemenni ebbe...
Maradjunk annyiban, hogy az általad felsorolt "hibái" ellenére nekem nagyon megy vele a gamma és szívesen megnézném, hogy te hogyan tolod vele. Hidd el, számomra messze beszédesebb lesz a replayed, mint az, hogy mik a "hibái" így leírva, csak mert nem éreztél rá.
Persze csak nem titkos az accod[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
válasz bluyoo #77989 üzenetére
Amit a videón látsz, tipikus esete annak, mikor egyetlen tank képes feltartani megannyi Moderálva pedig egyetlen rush-sal beledózerolták volna a zóceánba. Hány ilyet látni
És még vannak akik azért sírnak a fórumon, mert sok a hülye. Lám, mint már mondtuk jópárszor, ők tesznek minket hőssé, a videó az élő példa
[ Módosította: CoolMan ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jano_77 #78076 üzenetére
Nálam az alapvető top (9/10) medium felszerelés a következő: Stabilizátor, Töltésgyorsító, Optika
Eddig nem volt ezzel probléma, de hozzá kell tennem, hogy nagyon nem vagyok oda a BiA skillért.Ha te BiA függő vagy (és ahogy elnézem igen), akkor marad az egyes opsönöd, Venti, Töltésgyorsító és Stabilizátor. Bár ha a helyedben lennék az Elit Alakulatos legénységemmel, én még akkor a saját verziómat pakolnám fel.
E100: Töltésgyorsító, Célzásgyorsító és/vagy Stabilizátor, negyedik opció ami neked tetszik. Csigaszem, Szerszámos láda, akármi. A repeszpáncél kakukktojás, nem szükséges rá, de ha a lelked megnyugszik, tedd rá
T54E1: Lásd E50M
WZ120: Töltésgyorsító, Stabilizátor és meggondolandó mellé egy célzásgyorsító is (a 3,4 sec célzás ugye), ha nem utóbbi mellett döntesz, akkor szintén lásd E50M (Venti vagy Optika). És tégy rá javítás skillt
Szerk:
Az E50M-ről dobod el az Álcát de rögtön[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Pete55555 #78084 üzenetére
Teljes mértékben jó, nincs ezzel az elosztással semmi gond
Attól eltekintve, hogy nem tudom melyik tankról van szó, de gyanítom, hogy az E50M lesz az
Ha neked bejön ventivel, akkor használd úgy, én csak azért szeretem az optikát, mert jobb egy top meddel minél messzebb látni, hát még ha sunnyogsz egy bokorban. Nem kell, hogy mondjam mekkora előny, ha tied vagy a csapaté az első lövés.Ami a Jagdpanzert illeti, annyit ér rajta az álcaháló, mint dfsz-nek azt mondani, figyelj mán haver, dobj egy spottot (nem bírtam ki, bocs Zsolt)
Nem kell rá a háló, helyette mehet a szerszámos láda vagy akár a repeszpáncél is jó, ahogy írtad, mivel ezzel statikusabban játszik az ember, mint egy E100-zal és könnyebb arty célpont, mint az a mozgó monstrum. -
Diarmand
senior tag
válasz jano_77 #78109 üzenetére
Azért tartom haszontalannak az álca skillt az E50M-en, mert ennek a leggagyibb az álcája a top medek közt. Bazi nagy heavy-med hibrid, ezzel nem fogsz bujkálni még ha akarsz se Ellenben a javítás messze megdobná a hatékonyságát.
Ami A WZ120-at illeti, én a játékbeli célzásidőt említettem, az a 3,4 kiírva. Lényeg a lényeg, arra akartam kilyukadni, hogy nagggyon lassú a célzása, érdemes turbózni, mert a lassú töltés miatt nem érdemes mellélövöldözni. Btw az ágyú maga szerintem jó, melyik med tud ötszáz felett ütni? 440-es afla... kegyetlen én imádtam. Mellesleg szerintem kurta jól néz ki maga az egész tank, azzal a nem túl hosszú, de bivaly vastag 122-essel, sokkal szebb, mint a 121. Ami miatt szenvedősebb a tank, az nem a töltés lesz, hanem a csőlehajlás, pontosabban a cső-le-nem-hajlás. Ami hajad van, vedd a kétharmadát, annyi talán megmarad
Ja és igen, ez az egyik legszopatósabb tank a játékban ha free nélkül csinálod. Én úgy csináltam és a kínai light ágról ugrottam neki, a többi fejlesztve sem volt. Képzelheted....
(#78112) MongolZ
Jano ITT nézte a dolgot[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz fsb1000 #78559 üzenetére
Szerintem meg az, hogy nem rak veled össze minket a random. Bár egyszer velem voltál t6-ban és előrementél Nashornnal meghalni
A kék csapattársra pajzsként kell tekinteni. Spotolhat, sebzést foghat fel, foglalhat, védhet, kempelhet a bázisnál (aka passzívan védi azt), ergo hasznos is lehet. -
Diarmand
senior tag
Legyen elég annyi, hogy nem (csak) spotolni kell, hanem sebezni is. És a mostani lightokkal kurva könnyű összelőni a lila WN8-at, mert olyan ágyújuk van, hogy ihaj.
De hogy hozzak egy példát: nekem a leggagyibb hetes könnyű tankkal, a Type 62-vel lila az átlagsebzésem targetdamage szerint (950+), akkor az ehhez tartozó WN8 érték is lila. Most ha beülnék egy jó legénységes T71-be, Bulldogba, T37-be vagy más a kis type-nál jóval erősebb ágyúval rendelkező járműbe, nem volna gond a lila WN8. -
-
Diarmand
senior tag
Tudja valaki hogyan tudom kivenni a hatodik érzék jelzőhangot? Az Aslain modpackban raktam fel, de rohadt idegesítő és nincs ötletem hogyan keressem meg.
-
Diarmand
senior tag
Nagyon rég nem mentem a SU100Y-nal. Egyet mentem vele és ez lett az eredménye. Lehet gyakrabban kéne elővennem
repláj ha kell valakinek.
-
Diarmand
senior tag
válasz FoBCRaistlin #80231 üzenetére
de mindenki tudja, hogy már régóta nem az igazi.
Én nem tudom, mi a gond vele?
-
Diarmand
senior tag
válasz FoBCRaistlin #80237 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy a mostani SP-vel nem elég kiállni a nyílt mezőre szemben az ellenséggel és hátradőlve figyelni a pattogást/nulla sebzést
Hozzátenném erre ma is képes és nem kis hatékonysággal csupán kicsit okoskodni kell vele. Csuda dolgokat tud még mindig elnyelni (az általad leírt ISU-s eset velem is megtörtént még talán októberben, Karelián kb 5 méterről) és az, hogy vehetsz bele pár darabka aranyat, hogy ne csak a fejedet fogd visítva ha szembe jön egy E75, bőven kárpótolja a plusz páncéllemez hiányát.
Szvsz egy kiválóan használható tank, ellenfél szopatásra az egyik legjobb a játékban.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz ddt500hu #80241 üzenetére
Észrevétel: gyakran hivatkozol arra, hogy ez meg az az ágyú csak 600-hoz közelit lő (pl most is vagy az általad sokat emlegetett Ojjektum 268) és milyen már az, mikor az IS7 visszalő 610-eket. Namármost. Vegyük már figyelembe azt a nem elhanyagolható tényt, hogy hányszor fog a szerencsétlen IS7 a maga 490 alfájával 600 felett lőni. Megsúgom a legtávolabbról sem annyiszor, mint ahányszor te ezt felhozod példának
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz ddt500hu #80248 üzenetére
Jaa repesszel, hagyjuk már, na és az Ojjektumot hol üti be repesszel?
Az AP-ra hivatkoztál oly sokszor, ezért írtam azt amit. Nekem nem rémlik oly sok 600 feletti sebzés az E75-tel, de nagyon rég volt már az.
Ami a 750-es alfájú ágyúkat illeti, nem tudok nyilatkozni, de a témához kapcsolódik, hogy pl a T34-et messze többször látom 400 alatt lőni, mint felette. Vagy csak nekem tűnik ez így? -
Diarmand
senior tag
válasz LicskaiJ #80279 üzenetére
Én az optikát javaslom. Tehetsz ventit is ha van hozzá BiA-d, de még így sem biztos, hogy megéri. Mi a fontosabb. A jó látótáv mozgás közben is (ez esetben jó ha a legénység is erre van gyúrva) vagy a mindenhez egy icikepicike bónusz.
fsb1000: óh hát persze, emlékszel ugye a levelezésünkre, minden ott van amit tudni kell rólad és a szavahihetőségedről, papi
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Biomokus #80385 üzenetére
Nem is nekem kell a buff, hanem a tanknak
Táras ágyú a mostani paramétereivel, 4 lövedék egy tárban, a HEAT helyett APCR, 16 sec újratöltés, 2 fokkal jobb depression és ki is egyeznék vele.Ja igen és BÚÉK mindenkibe a kisördög
Újév alkalmából közzéteszek egy jó kis tegnapi, indulás előtti replayt.
Legújabb szerzeményem a gép. Szerintem van benne potenciál, pl az, hogy ennek a legkeményebb szemből a teste a medek közül -
-
Diarmand
senior tag
válasz 04ahgy #80481 üzenetére
Khm-khm War Thunder? Egy átütő és kb használhatatlan vagy, vagy felrobbansz a 'csába
(#80478) HáGé Úgy tudom, hogy akkoriban még nem volt stabilizátor, így a Tigrissel sosem lőttek menetből, másrészt ugyanezen okból kifolyólag asszem keletkezhetett volna valami károsodás a toronyban a löveg visszarúgó ereje miatt. Szal szépen megállt a nagymacska ha lőnie kellett. Ezért is orbitális marhaság a Fury. Sajnos megnéztem
-
Diarmand
senior tag
Az E25 még mindig tápállat
Sokat lőttem (mellé), így a végén már csak a tíz arany maradt, de szerencsére csak kettőt lőttem belőle így maradt bőven money
jano77, ddt500hu
El kellene fogadni a játék mechanikáját, hogy nem az egész tank hitbox, főleg nem a lánctalp alsó része oldalról. Azt nem mondom, hogy nem idegesítő, velem is rengetegszer előfordul, de ne kelljen már állandóan ezeket a csodálatos "ténymegállapításokat" olvasni. Igen, tény. Igen, mi is tapasztaljuk. Igen, ez a játék része. Hányszor fogsz még erre rácsodálkozni?[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
(#80587) Tomi0703 Így van, nem az első, ezt én sosem rejtettem véka alá (nem úgy, mint pár fórum társunk...). Az elsőt _NMI_ néven lehet megtalálni.
fsb1000 Btw amikor elkezdtem az accot, az az ingyér beszerezhető SP miatt volt, amit az ötösökkel húztam ki. Amúgy sem mentem már kis tierben (5-) hetek óta és nem is hiányzik. Nagy tierben kell alakítani
Ami az SP-t illeti, egyrészt valamivel farmolni kell, másrészt szerintem kimondottan jól megy vele az itteniek közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest