-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Moleman
addikt
válasz Bingisz #2976 üzenetére
Attól tartok én is... Még nem tudtam vele egy meccset se menni, nincs időm, pedig nagy terveim vannak vele.
(#2975) patrikgtaivs
Ezzel a mai SU-26-tal tényleg művészet ilyet tolni. 1 éve még simán lehetett, akkor sokkal jobb volt, nem jöttem el vele csatából 3 kill alatt. -
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #2976 üzenetére
Azt maradhatna nyugodtan, annyira nem OP. Magával a tank páncéljával van inkább a gond, kisebb tankkal szemből még golddal is belőhetetlen, ha messzebb van.
(#2977) Moleman: Igazából nekem nem a SU-26-tal van a gondom, hanem az összes ilyen nagyot sebző géppel. Kezd idegesítő lenni, hogy akármilyen tier-ben megyek, 3-4 arty van csapatonként. Direkt pihentetem az M103-mat és a Type 59-et ezért, de most már komolyan nem tudom, milyen tankot vehetnék elő. Van nekem is troll arty-m (SU-5 + gold ammo), de ha 2 SU-5-tel nem bírunk megnyerni egy T5-ös csatát mindketten 1200 feletti sebzéssel, akkor van baj. Tegnapi kedvenc a T-34-57 volt, de ma már azzal is ugyan az van kb, mint a VK2001-el.
(#2978) jahrn: +1, de ha egy lövésből nem szedi ki a T-34-et és kb 100-200 hp-t vesztett, akkor közelről halott.
Viszont hogy pozitív dolgot is mondjak, ez a VK2001 bejövős. Nem a leggyorsabb, de azért jól mozog, gyorsan tölt, annyira nem pontatlan. A gun depression jó, a páncél is viselhető. Ha nem lenne ez a sok zavaró tényező, talán még versenyt is lehetne vele nyerni.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Bingisz #3009 üzenetére
Panzer III/IV-el mentem legutoljára rajta, ott már valamivel kellemesebb volt mint a páncélvadászokkal, de nekem még mindig nem adja. Talán majd idővel. Addig is nézek néhány taktikai megoldást a páncélvadászokhoz meg egy-két videót, hátha sikerül valami tanulni, mert az ott nyújtott teljesítményem eddig gyalázatos. A dombokat egy örökkévalóság néha megmászni, főleg a Hetzer-el, a terep mindenütt egyenletlen, nehéz jó pozíciót fogni, ahol egy újabb domb nem takar be a nagyon alacsonyan elhelyezett lövegnek és nem látnak az ellenfél járművei. Továbbá a lejtőkkel megint nem tudok mit kezdeni a Jagdpanzer IV nagyon szenved, ha süllyeszteni kell a löveget sajnos elég alacsony a negatív irányú kitérítés lehetősége. A látótávolság is fontos lenne ezen a pályán, de ez problémás mindkét jármű esetében (a Hetzer-nél jön elő jobban).
Őszintén szólva egy francia témájú kisváros és a környező nagyjából sík terület, kis erdő kis domb felállásnak jobban örültem volna új térkép szempontjából. -
myckey
veterán
válasz Bingisz #3081 üzenetére
igen!
ez elég nagy faszság....nem valami jól van kialakítva,mert oda be lehet ám találni.
és hát az egész torony egy gyenge pont.......ugye túl nagy,ezért nem elég jó páncélozottde a tornyot leszámítva marha jó gép
és face to face-re tán a legjobb az egész játékban.
bár ez wotarmoryban is benne van.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Máté94
addikt
válasz Bingisz #3431 üzenetére
Amikor már 50% vagy az alatti a WR, akkor szinte tök mindegy mit csinálsz... Legszívesebben beírnám már az elején, hogy noob team, és győzött a másik csapat, mert annyira életképtelenek, hogy másfél perc alatt a fél csapat halott.
Mondjuk ezzel kapcsolatban néha működik a pszichológiai ráhatás, ha tudatjuk a csapattal, hogy bizony a WR ilyen és ilyen alacsony, akkor azért mintha kicsit jobban odafigyelnének.
-
-
bartucc
addikt
-
vhw
addikt
válasz Bingisz #4141 üzenetére
Kis off:
Miért várják úgy egyesek ezt a WoWs-t, mikor kb. úgy tudnám elképzelni a játékot, hogy van egy sok csövű artyd, focipálya méretű tested és egy sárgára lőtt motoros&halott driveres mozgékonyságod, egy jó nagy fedezék nélküli nyílt pályán, és lövitek egymást.
Na ebbe tényleg milyen skill kell? Szögbe állítod a hajótestet, hogy pattogjon? Vagy figyelmesen célzol gyenge pontokra (~kb mint ahogy artykkal lehet egyáltalán azokra célozni)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Patrick76496
őstag
-
AlexWolf
senior tag
válasz Bingisz #4931 üzenetére
valószínűleg ez a maxhoz közeli...3500 körül kapott duplázás nélkül úgy hogy 14 tankot tök egyedül lőtt ki. mondjuk, ha az utcsót nem lövi ki csak lesebzi nagyon és beáll foglalni, akkor kapott volna többet.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
-
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #5006 üzenetére
Nekem nincs garázsórám, mégis kidobál a techtreeből folyton...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
munnergep
senior tag
válasz Bingisz #5197 üzenetére
Bocsánat, tényleg!!! A kis csúsztatós az 5 killjével...
Még1x bocs, csak erre mindig felkapom a vizet, mert soxor kapom, hogy noob, mert nincs killem, aztén mégis én vagyok a top xp-s...[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
atis123
tag
válasz Bingisz #5256 üzenetére
Elütsz egy gyereket, mert kiszalad eléd. Ki a hibás? Ettől a te lelkiismeretednek jobb lesz? Nincs több kérdésem. Figyelni kell a másikra, még a hülyére is sajnos.
(#5258) Söptöröttö: Az úgy más, akkor az simán paraszt volt. Én eszemet vesztve futottam a fedezékbe és így a löveg elé.
(#5261) Bingisz: Hülye, vagy figyelmetlen vagy mindkettő, és mindkettőből valamiféle károd származik ha nem veszed számításba. Ennyi a párhuzam plusz a költői túlzás Átment a piroson
[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
atis123
tag
válasz Bingisz #5264 üzenetére
Igazad van, ki is van emelve a WoT fórumon. WN6 és Eff közti különbséggel kevertem össze.Utolsó bekezdés itt.
Viszont nyílt formula és javaslatot lehet tenni arra, hogy-hogyan módosítsák. A WoT statisztikai oldalán elérhető adatokból lehet szemezgetni."Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #5300 üzenetére
úgy szeretem, hogy hisztek a másik szavának és mint a bíróságon, mindent bizonyítani kell....TESSÉK!
Pont a lényeg, hogy kitől kaptam a lövést nem látszódik
1 lövés, amit bekaptam - szintén T110E5-től - 447, a második pedig volt a maradék 1053! Így már sikerült megérteni? Helyén van minden írásjel?
Hogy tudnám megosztani veletek a replayt?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok