- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
válasz galervin93 #149668 üzenetére
Nekem csak azt adta be, hogy lejárt az CDC kölcsönzési ideje, pedig meg sem kaptam tesztre. Ráadásul meg is volt, egy Löwe-nek jobban örültem volna....
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Htc28 lt15 küldetéshez melyik light ajánlott. Van type64, amx13 75, t49, német bulldog. Meg ha nagyon kell t71.
-
hitman77
senior tag
válasz jr1994 #149851 üzenetére
Köszi, gondoltam rá, de sajnos a legénységen kb. 50% az álca skill. Amíg 8-as volt a nagy ágyúval használtam és oda minden pontosság növelő skillre szükség volt. Lehet át rakom bele a bulldog legénységét és eladom, sajnos mióta elvették a táras agyúját a német bulldog mindenben jobb szerintem...
Na ma megnézem a javasolt felszereléssel a t49-et. Remélem meglesz kitüntetésre (nem artyzok).
[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A VK 45.03 prém jól látom, hogy semmiben nem jobb a Tigros I-től? Gondoltam becserélek valamit erre, de így egy kicsit elbizonytalanodtam...
-
hitman77
senior tag
válasz BÁ Nutrition #149894 üzenetére
B2 nincs meg, volt egy gift card-om, amit WOT Rush-hoz kaptam, de lejárt. Eléggé nem fair, de ez van. Ezek után nem vettem meg pénzért...
A kredit, legénység ok, de ezen felül gyengébb egy kicsit, na mindegy, átgondolom. Csak jó lenne! A T7 elég játszható mostanában.
-
hitman77
senior tag
válasz Jokerdapro #152831 üzenetére
Nekem engedi pl. E25-re, ami most sincs meg és nem is volt. Mintha azokra engedné, ami megvan, vagy ami nincs de prémium, nyeremény, stb..., de nem normál.
-
hitman77
senior tag
válasz Dobi 562 #152946 üzenetére
Teljesen igazad van. Ha én béna vagyok vagy csak nincs szerencsém nem azzal nyugtatom meg magam, hogy a csapat társaim miatt kaptunk ki. Állandóan csak ezt lehet itt olvasni, hogy kinek mennyire béna csapatot sikerült kifognia. Az is baj ha valaki nem talál el egy ellenfelet, vagy rossz helyen lövi vagy nem megfelelően használja a páncélját. Gyengébb játékosok vannak, lesznek. Ne azon változtassunk amin nem tudunk. Biztos van mindenkinek olyan csatája amire nem büszke. Talán több mint amit bevall magának. Ezekben egy hasonló játékos lehet, hogy épp minket postol, hogy nem azt csináltuk, amit ő szeretett volna. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Nem vitázni szeretnék, de már bennem is sokszor felmerült, hogy néha miért találnak a lövéseim kisebb százalékban, vagy pattanok mindenről, illetve találnak el kapásból, néha meg ennek az ellenkezője. De az igazság az, hogy ha visszanézek néhány heti csatát, akkor az látszik, hogy nagyjából hozom a szintemet, vagy lassan fejlődők, de egyszerűen még nem vagyok olyan jó, mint néhány kiemelkedő csatám. Nem az a normális, hanem a többi.
Amikor felmerül bennem az összeesküvés elmélet, akkor meg szoktam kérdezni magamtól, hogy pl. Scheff miért megy minden nap, minden tankkal kiemelkedő csatákat? Miért van a napi WN8 sok esetben 4000 felett? Miért 60% a napi wr?
Mert ő ilyen szinten játszik. Neki ez a normál szint. És mivel van ilyen ember, azt kell mondanom, hogy összességében lényegesen rosszabb vagyok mint ő, ezért nem kell várnom hasonló szintű eredményeket. Kis lépésekkel, a saját játékom elemzésével javításával kell javulnom, nem pedig mást hibáztatva.
Nem kell egyetérteni, ezt azért írtam le, mert sok esetben én is hajlamos voltam rajtam kívül mindenben hibát keresni. Ez sok esetben egyszerűbb, mint magamba nézni, de így csak a méreg marad....
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Gondoltam veszek egy 11-es csomagot. Az mindegy hogy kínai szovjet modern vagy tradicionális csomagot veszek?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Mostanában nem látok Typer 59, meg hasonló nyereményeket. Eddig vettem egy 11-es és egy 3-as csomagot, ezekben volt két 4-es prémtank, néhány nap prém fiók és kb. 7000 gold. Összességében megérte, nem lesz gondom prémfiókra egy ideig.
Az esély változott így a harmadik napon vagy csak már senki nem vesz dobozt? Egy Type azért jó lenne még ha nem is már sokat...
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A holnaptól kezdődő 15%-os akcióban gondoltam megveszem a T-54 protot. Elég régóta szemezek vele, de túl drága volt eddig, most meg van egy csomó goldom a ládákból (Type nem jött ) és a 15% engedmény (szerintem a WG jó üzleti érzékkel nem véletlenül ilyen sorrendbe akciózik) és így már egész elérhető lett.
Érdemes megvanni vagy ez is folyamatos T10? A test T-54, az ágyú T-44? Egy medhez képest elég mozgékony?
Mostanában nyitott valaki Type-ot? Vagy nem is érdemes annyira várni, nem jobb a T-54-től?
-
hitman77
senior tag
válasz IMIIKE1998 #154761 üzenetére
A ládákból jött a sok gold. Vagy mire gondolsz?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Elindulnék egy arty ágon a küldetések miatt. Melyiket ajánlanátok ha a cél a küldetések teljesítése és egy kis móka?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
T-54 proto vagy T-34-3? Ez a nagy dilemma. Rudy-m van már, Kínai medem nincs.
De a játékélmény lenne most a legfontosabb. A 122-es ágyú nekem érdekes egy meden, de ahogy néztem elég szórakoztató a játék vele. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Most már csak az a kérdés hogy T-34-3 vagy 112? Még mindig ezen agyalok.
8-as tanknál nagy előny a Tier limit...
Én a medre szavazok de érdekes hogy még a 112-nél is drágább. -
hitman77
senior tag
válasz xAttilax #154993 üzenetére
Ez igaz, és valószínűbb, hogy a kínai med ágon indulok el, mint a heavyn. Heavy-m már elég sok van, azzal kezdtem a Wot-ot. Kicsi rá is untam, jobban szeretem a mozgékonyságot mostanában.
SoulReaver: akkor gondolom a T-34-3-ról is hasonló a vélemény. Az ágyút kivéve, szinte azonosak.
-
hitman77
senior tag
Az előre összeállított festések között csak a fekete özvegy van? Nincs más lehetőség?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Megvettem a T-54 protot. Eddig mintha nem lenne páncélja. Semmi nem pattant róla, szó szerint. Persze, meg kell tanulni használni meg minden, de az obj140 ágba benne van jó pár száz csatám. (Sírás off), na mindegy majd lesz jobb is.
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
-
hitman77
senior tag
Végül annyi goldom gyűlt össze hogy megvettem a t54 protot és a t34-3-at is. Nálam az utóbbi egyenlőre sokkal jobban működik. Elvezet vele a játék, teljesen más mint a proto.
Ez lesz az én type59-em ha már nem dobtak a ládák.(Az eredeti terv ág volt hogy megveszem a proto és még nehány ládát amiből jön a type. De csak gold jött...)
-
hitman77
senior tag
-
hitman77
senior tag
válasz Tarill #155338 üzenetére
Na igen így utólag bele gondolva ha mondjuk abba hagyom a játékot akkor totál nem érte meg. De mivel lehet a goldbol prémet venni nem olyan vészes. A lényeg hogy a wg-nek bejött a húzása tudtam hogy mi van mögötte húztam is egy határt amíg elmegyek. Ezt elértem megvettem a t34-3-at és nem bántam meg. Kapott fekete özvegy festést így nagyon jól néz ki.
Csak a fekete özvegy összeállítás érhető el? Nem lesz más? -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A francia arty ágon a hatosnál tartok. Ez elég jó de ha jól látom nem lesz jobb agyú és töltési idő a nagyobb testvérein sem. Lesz előrelépés a 10-es előtt? Érdemes tovább menni ezen az ágon?
-
hitman77
senior tag
válasz Dr.Én #155765 üzenetére
Nekem is tetszik. Nagyjából ág első arty ág amit elvittem eddig. A küldetések miatt kezdtem el de közben megtetszett az artyzás. Nem lett a kedvencem de néha jókat mosolygok magamban. Ha viszont nem lesz változás feljebb sem akkor lehet hogy belekezdek a brit ágba. Ott legalább van változás.
-
hitman77
senior tag
Szerintetek Löwe vagy T34? A maradék Goldot verném el rá... Legénység húzás nem szempont. Van másik prém tankom.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van esetleg olyan kezdeményezés a WG részéről, hogy a Tier8 prémek ne csak Tier10 csatákat kapjanak? Ma már nem számolom, de lényegében olyan 80%-ban T10.
-
hitman77
senior tag
A VK 100.01 tényleg olyan jó mint amit youtubon láttam? Lassan meglesz, de félek a csalódástól. Főleg a sebessége gondolok, mert a páncélzat ellenfélként elég meggyőző.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Nem vagyok nagy arty-sta, és nem találom a beállítások között. Hogy tudom jelezni arty-val, hogy hova célzok?
Más, hogy tudok USA accot létrehozni? Mindig átirányít az EU-ra. Egy invite kódot el is lőttem így, megint az EU-ra.USA inv kódja nincs valakinek?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Meglett a VK 100.01 ahogy sejtettem a páncél nagyon jó, eszméletlen mit lehet pattintani vele. Viszont folyamatos T10. Lassan valamit tehetne a WG ezzel a problémával.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
NA szerverre nincs véletlenül valakinek inv kódja? Barátok többsége oda regisztrált anno, így elkezdeném ott is a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest