Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Jolet #9110 üzenetére

    Érdekes, mert nekem úgy lett meg szinte az összes orosz, hogy nem is nagyon figyeltem rá, érdekes módon az IS-7 hiányzott sokáig, most meg az utolsó updateben behozott két p*csköszörűt hajtom hiába (T70, T80). 2-3 naponta ha 1et látok aki természetesen berohan meccs elején az ellenfélbe és meghal (csak sosem belém...).

    De fel tudja magát az ember idegelni ilyen dolgokon, hiányzik talán 8 tank az összes közül
    - a 113 kínai nehéz tank, ritka, mint a fehér holló, legutóbb összefutottam egy olyan meccsel amiben 5db tier8as arty volt, 7 perc szigorú kemp mindkét oldalon, majd a 113 megindul, felvillan, töltöm be a gold ammot, elindulok felé, lekapjuk 300hpra, arty természetesen elkap, de még túlélem, becélzom, menekül, hátulról lövöm 400mm átütés... letrackelem sebzés nélkül és mielőtt újra betöltene leszedi más.

    - FV4202 tierX angol med, full hpn vagyok, lesebezzük ~200hp-ra, visszabújik a sarok mögé, aranylőszer betöltve 121-el, mondom nem érdekel, rámegyek, kilövöm, meghalok. Befordulok a sarkon, rálövök az aljára (121mm-es páncél) és lepattanok a 400as átütésú gold amommal, pedig még csak be sem volt forgatva, természetesen 2. lövésre nem volt időm.

    - FV215b (183) utolsónak marad, hpja leszedve, jó pozícióban vagyok, szintén aranylőszerrel, már nem tud hova menekülni, tolat a falra, jó szögből előröl szintén 400as átütéssel lövöm a front páncélját 152mm-es páncél lepattanok egymásután 2x, már majdnem verem az egeret az asztalhoz, de megindulok, bemászok mellé és fél másodperccel mielőtt lőni tudnék újra kilövik előlem.

    Vicces dolog ez a páncél vs átütés kombó...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák