Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz zsolthee #76652 üzenetére

    Erős a gyanúm, hogy nem fogod szeretni az obj416-t. Motorját ellövik, nulla ágyú süllyedés, gyakorlatilag oda van heggesztve az ágyú, nem fordul teljesen körbe a torony, csak 150 fokot. Egyszóval mindig gimnasztikázni kell vele. Egy ideig ez lehet érdekes, de utána ...

    Előnyei a jó ágyú, de ahogy tapasztalom a "pro" játékosok a komoly átütésű aranyat köpik belőle, ez mondjuk magyarázat arra is, hogy miért van az egekben a wn8 szintje. Mondjuk ez annyira talán nem fontos dolog, de készülhetsz egy kis stat mélyrepülésre vagy intenzív arany használat szükséges. Főleg igaz ez arra az időszakra, amíg még nem elit a tank. Fullosan már el lehet érni vele az elvárt szintet gyakran, de nem mindig és főleg nem átlagban :) Ha másért nem, azért érdemes ránézni a wn8 szintekre, mert azt ugye a játékosok által elért eredményekből állítják össze, tehát kb akkor éred el a jó szintet a tankon, ha kb ugyanazt le tudod hozni, mint mások.

    A fő előnye, amiért én erre mentem, hogy innen elérhető mindhárom tier10 med, a másik ágról nem és kinek van kedve még egy ágat kihúzni?

    Most néztem meg, van egy jó kis oldal, ami kielemzi tankonként a teljesítményt. Az obj416 a harmadik legkevésbé ajánlott tank nekem :N Hát igen, sok szabad xp és arany lőszer kell(ene) ehhez a tankhoz, de szabad xp kell másra, kredit meg kell az akciós tankokra.
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák