Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Remus389 #7584 üzenetére

    Csak annyit szeretnék mondani, hogy a fentebb leírt okok miatt van igen kis prioritása jelenleg egy össznépi kisnemzetes ágnak.

    A japánokat meg ne keverjük már a kis nemzetek közé, már többször megerősítették, hogy saját fát kapnak, ami ez év végén/jövő év elején jön.

    Nincs megtiltva egy angolnak se, hogy éppen magyar tankkal játszon. Csak számára ugyannyira lehet érdekes mint egy kínai - sose látott/halott róla. Ha éppen belefárad a saját brit tankjai vacakságába, akkor előbb fog valamelyik nagyobb nemzet jól bejáratott tankjaival játszani.

    Aki leül egy II. vh. gyanús tankos játékkal játszani azt egyből a német, amerikai, szovjet, majd angol, netán francia és japán tankok fogják érdekelni. Nagyjából ilyen sorrendben is jelentek meg a játékban (kína meg egy olyan tényező volt, ami manapság nem szoktak kikerülni). A WG-t a játékos szám és a bevétel mozgatja; a fenti nemzetek tankjai hozzák a legtöbb játékost/bevételt. Majd ha úgy látják ezek "rendben vannak", akkor fogják színesíteni a palettát. Nem fognak hirtelen nekiesni se magyar, se román, még svéd tankoknak sem, mert néhányan erről álmodnak.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák