Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    a másik mire reagálni akartam, az a színek szerinti leosztás, higgyétek el, semmi köze a tudáshoz. ezt bizonyítani is tudom.
    nem vagyok egy full lila, a statom se túl jó, mondjuk én egy játékost a találati arányáról itélek meg, be szokott vállni.

    amióta a 9.2 megy a következő a helyzet nálam: 2 eset lehetséges a leosztásban:

    1. magas nyerési százalék, 56-80% között. ilyenkor mindig +2 tierbe tesz, az ellenfél full piros, max pár narancs van közöttük. a meccs eredménye: 10-ből 9 bukta.

    2. alacsony nyerési százalék: 15-40% közötti. ekkor mindig saját tierben vagyok, az ellenfélnél nincs, vagy max 1-2 piros, sárga, a többi zöld, lila. a meccs eredménye 10-9 bukta

    a másik:

    amióta lehet goldot venni creditért a meccseim jórészét azzal nyerem, és nem azért mert noob vagyok, hanem azért mert a +2 tierben csak így tudok sebezni. a kedvencem a KV-1S tank, rendszeresen a tier 8-ok között tolom vele. ott kell a gold. ha nyolcassal megyek ott szintén, mert előszeretettel dobál a 9-10 közé.
    a kilencessel automatikusan csak gold.
    lejjebb, tier 6 és alatta is használom ha kell, néha kell.

    a goldhasználat mindenkinek adott lehetőség, érdemes használni, de nem mindig, ha nem ismered a tankok gyenge pontjait, jobban fogsz pattogni arannyal mint a simával. az átütés 10%-al magasabb, és ha tudod hova kell lőni nincs pattogás.

    [ Szerkesztve ]

    Teló: +36302105384 SW 120/600

Új hozzászólás Aktív témák