Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    Befejeztem a Tortoise-t... A kezdeti rettenetes wr-m (35%) sikerült feltornászni 53%-ra, bár a sebzés nem lett valami igazán fényes és csak 2. osztályú medálom lett vele. Ami igazán fekszik neki az a távolról sniperkedés, csak ez kb. 10-ből 2 meccsen jön össze ill. nem is minden pálya alkalmas rá. Továbbra is gyűlöltem ezt a td-t, ahol KT-rel ledaráltam a fél csapatot ott ezzel, 200wn8-as tomato IS és IS-3-ak beaprítottak.

    Az alábbi három taktikát alkalmaztam, ezek olyan brute force módszerek:

    1. Megvezetni a tomatokat. Tegnap egy csomó csatám volt a Magic Foresten (leánykori nevén: Murovanka), itt ha támadtam, akkor az erdő külső szélén mentem végig. Ez felbátorít egy-kettő tomato scoutot aki előre megy ill. a többi is felfejlődik és lövi a gonosz sötét tündéket.

    2. Ledaráltam ill. gyakorlatilag lenulláztam az ellen unicum szakaszait vagy a legjobb játékosait. Kinéz a sarkon egy Fail Löwe és egy E-100. A VK kap két tracket és általában a többiek elrendezték a maradékot, aztán rá az E-100-ra és lőni amíg csak tudom.

    3. Kihasználni a sok hp-t. Ahol az egyik előző változat sem jött be, ott megvártam míg kiosztják egymást és aztán elindultam.

    De mindenért kárpótolt az első FV csatám, Ruinberg:
    1. M46 kinéz a sarkon, 1shot, -1600hp
    2. Caernarvon kinéz a sarkon, 1shot, -859hp
    3. FV 215b (183) kinéz a sarkon, -1909hp (itt én is kaptam tőle egy 1900-ast és így lett -7k-s kör)
    4. T30 hátrál a másik utcában, 1shot, -707hp

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák