Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Simulacrum #39891 üzenetére

    50b-m nincs, csak 50 100 és az nagyon tetszik, de más a játékélmény, mint a T57 esetében.

    Amit a stat alapján látok, hogy valamivel lassabban tölt, mint a T57, cserébe gyorsabb. Igen ám, de a tártöltősök kedvenc terepe a közelharc, amikor az ellenfél ellövi magát és töltés közben kap négyet az arcába, hátába vagy az oldalába :) Vagy ha sok kis hp-s van, akkor belelállok a lövésbe, ha cserébe tudom, hogy biztosan kiszedek egyet vagy többet. A lényeg, hogy brutál sebzést minél hamarabb, hogy megroppanjon az ellenfél gerince.

    A T57 igazi ereje, hogy 22,92 sec alatt betölt minden jóval felszerelve (kólát kivéve) és ez szinte alig több, mint a nagy td-k töltés ideje. Meg valahogy közelharcban ez az idő nem elég általában az ellenfélnek, hogy legyűrjön. A T54e1 30 sec felett tölt be és az már sok közelharcban. Nehéz ezt pontosan megmagyarázni, de a T57-el bele merek menni a csatába. Az 50b hasonló lehet, mint az t54e1, hogy óvatosabban kell kezelni, olyan kerülgetős, med stílus.

    A tier10 közelharcnál meg kevés dolog van élvezetesebb ebben a játékban, kezdem belátni. Nekem ne mondja senki, hogy bokorban kempelni meg onnan puffogtatni az marha érdekes és izgalmas. Artyknak is akkor van maximum izgalmi állapotuk, ha az ellenség vadászik rájuk. Ha arra gondolunk, hogy ez egy játék, ahol az ember az eszét is kell használja, de mégiscsak játék, úgyhogy akkor játszunk inkább, mint azzal menjen el az időm, hogy lesek egy bokorban. Mióta most az akcióban megvettem az E5-t (csak most annak a legényei mentek át), a T57-t meg a maus-t, alig haladok a WTE grinddel, mert az is egy kempelős tank, nem közelharcos. Most nekem annyira bejött a tier 10 közelharc és annyira érdekesek, izgalmasak így a csaták, hogy a francnak sincs kedve ilyen kempelős tankokkal menni. Le tudom a napi duplát velük, oszt jónapot, inkább játszok egyet. Az is7-el mentem korábban, az nem tetszett vagy csak én nem tudok vele játszani, régen, több hónapja meg az E100-al mentem egy keveset, az is tetszett, csak nekiálltam a maus ágnak és kellettek a legények.

    Én biztosan kifejleszteném a T57-t, mert ez egy überbrutál tank. Ha sikerül vele az ellenség gerincét a csata legelején megroppantani, akkor már hozható a győzelem. Ha sikerül még ráadásul sokáig túlélnem, akkor meg brutális sebzés az eredmény. Ennyi nyafogást meg anyázást az ellenség részéről én még nem tapasztaltam, mint ezzel. Aki tapasztalatlanabb vagy csak nem számít rám és nem tud fedezékbe szaladni és kilövöm 1000-1500 hp-ról, annak gyakran eldurran az agya. Nem tagadom, hogy ez is hozzátartozik az élvezeti részhez :) Ráadásul f.ssa a kreditet, nagy sebzést oszt ki és ha kell javítani akkor is marad bőven, ha nem kell javítani, akkor meg szépen adja. Nekem 3e a sebzés átlagom vele és vannak sokkal profibb játékosok, azok szerintem ezzel farmolnak.

Új hozzászólás Aktív témák