Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Linkin #39338 üzenetére

    Többen vannak, akik nem szeretik (én sem) az IS7-t. Főleg az ágyúja nem tetszik. Az E5 messze jobb tank. Nehéz ezt megmagyarázni, de az IS7-el olyan szenvedősek a csaták. Sok a lepattanó, amikor azt hiszem, hogy jól beforgattam vagy jól beállítottam a szöget, akkor meglövik a nyakánál vagy az ágyú alatt vagy -ritkán- a tornyán levő gyenge pontot. Egy idő után elbizonytalanított, hogy ez a páncél azért messze van a hírétől és mellé egy ilyen pattogós ágyú, nulla kitéríthetőséggel. Valahogy nem az igazi. Neki is álltam inkább az IS4-nek. Annak legalább jobb az ágyúja és több a hp-ja, meglátom majd. Az E5 minden tekintetben jobb és azon az ágon is nagyszerű tankok vannak (T29-t lehet a legjobban kiemelni), inkább azt javasolnám, ha még nem álltál neki.

    Kicsit más, de talán kapcsolódik. Ma reggel megvettem a T57-t és hát az a tank egy klasszissal jobb minden eddig általam használt tízesnél. 5 csata után már megvan az első osztály. 3800 átlag sebzés, egy halálosztó. Bírom, mikor rámászik az ellenfél az éppen töltő 50B-re és én akkor értem oda addig észrevétlenül. Az 50B már megcsipkedte őket és látni lehetett a mozgásukon a páni félelmet, amikor megláttak és nem is alaptalanul, mert kettő ottmaradt. A T57 egy brutális tank, a városi harcban egy terminátor. Ráadásul elég pontos az ágyúja, nagy távolságból is lehet csipegetni, univerzálisan használható és ahogy tapasztalom elég jó kamoja is van. Ráadásul még keresni is lehet vele, eddig egyik csatám sem volt mínuszos, most a legutolsó nettó 48e kreditet hozott. Értem, hogy kicsit más stílus, mint az IS7, de ha valaki tényleg ütős tízes tankban gondolkodik, akkor a T57 ág egy jó választás lehet, bár néhány csapda van benne (kétszer van tanktípus váltás, tehát a legénységet vagy arannyal kell átképezni vagy újakat kell venni). Ezzel kellett volna kezdenem nekem is és akkor nem alakult volna ki egy fajta apátia a tízes tier iránt az IS7 miatt.

    F155, WTE100 még nincs, nemsokára meglesznek azok is, de szerintem azok másfajta játékstílust követelnek a hosszú töltés miatt. A T57 23 sec alatt betölt, azaz közelharcban is simán jó, kicsit kell többet várni csak.

    Összefoglalva, szerintem az IS7-el nem jó érzés menni, E5 és főleg T57 meg király, azokkal az ember meg tudja valósítani, amit kigondol, amíg az IS7 általában elpusztult közben.

Új hozzászólás Aktív témák