Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz mefistofeles #34815 üzenetére

    Sajnos ezt mindenki megszenvedi, hogy persze állítólag minden véletlen, aztán mégis vannak ilyen napok. Nekem is nagyon szenvedős ma, valami elképesztő, milyen nehezen tudok sebezni. Állandóan nulla sebzésű kritikált kapok vagy nemes egyszerűséggel mellé megy. Közvetlen közelről meg állandóan lepattanókat lő. Véletlen? Lehet, de hogy tényleg szinte egész nap, nem tudom, de ez nagyon bűzlik. Vannak napok, mikor elég ránéznem az ellenfélre és sebzek, vannak normálisnak tekinthető napok, amikor ha jól helyezem, akkor sebez és vannak ilyenek, mint ma, hogy talán minden harmadik lövésem sebez és folyamatosan ez van, minden tankommal.

    A véletlen helyett én sokkal inkább el tudok képzelni egyfajta algoritmust, ami a sok siemka idiótát sikerélményhez juttatja, még olyan áron is, hogy aki éppen ellenük van, az egész nap de legalábbis hosszú ideig ezt tapasztalja.

    A bélát nem bírom letripázni emiatt egészen egyszerűen és ami furcsa a csapattársaim is ugyanerre panaszkodnak a chatben. Rengeteg kritikál és nulla sebzés meg közvetlen közelről mellé megy. Érdekes mindenesetre.

    A csapat összetételére már nem is panaszkodok, mert ez most már a normális, szokásos úgy látszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák