Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Tegnap tiszta ideg voltam, hogy a Jpanther2 állandóan mellé lőtt, de annyira durván, hogy kétszer lőtt a földbe egy Tiger2 alá, ami a domboldalon kempelt. Így csak 2k dmg-t hoztam össze vele, amivel rontom a JP2 átlagát, de most nézem, hogy véletlenül a béla lövészét raktam rá, wtf, azért lőtt mellé annyit :)

    Azt kell mondjam, hogy bár nem próbáltam stock állapotban a JP2-t, de jobbnak tűnik, mint a Ferdi. 15 csata után már tudok azért véleményt formálni, mert odaraktam a vasat rendesen, nem kíméltem. 2,2k átlag dmg, 75% WR, 1015 átlag xp, több csatát egyedül hoztam le vele.

    Érdekes az is, hogy a kamo tábla alapján a Ferdinek egy icipicit jobb a kamo értéke, mondjuk, hogy egyforma, de a gyakorlatban sokkal jobbnak éreztem a JP2 kamoját, mert kevesebbszer spotoltak. Talán a mozgékonyság miatt, mert hamarabb érek fedezékbe, bokor mögé vagy kellő távolságra az ellenféltől.

    Nagy kár, hogy csak 5 legény van benne, ezért még mindig a Ferdi az ajánlott a JT kihúzására, de utána érdemes a JP2-vel is trollkodni kicsit.

    Addig megyek a JP2-vel, amig a nashorn-t el nem érem a másik ágon, mert tier6-tól érdemes a tankra képezni a legényt. Azalatt kevesebb a megszerzendő xp a következő szintig vagy alig több (tier5), mint az átképzés során a veszteség, úgyhogy tier6 alatt én képzem a meglevő legénységet a tankra, ha másik ágat kezdek.

Új hozzászólás Aktív témák