Új hozzászólás Aktív témák

  • Az MM-hez csak annyit, nem mondom azt, hogy direkt teszik az embert szopóágra, de ha nem akkor viszont nyilvánvaló, hogy a csata kiosztó progi egyáltalán nem veszi figyelembe a játékosok statisztikáit. Sok csatám volt már ahol a technika kb. jól el volt osztva, viszont az egyik oldal 0-2Ks tulipiros tagokkal a másik 8-10Ks zöldekkel volt tele. Innen el lehet képzelni az első csapat esélyeit.......

    Néhány játékos viszont tényleg nem tudom miért tölti be a gamét.....
    Az rendben van, hogy valaki tapasztalatlan, vagy alapból nem lesz soha jó harcos. Rossz irányba indul el, rossz stratégiával, játszik pl. egy városi ütközetben stb. (nyilván többségében én is ezekhez tartozom) DE azt nehéz bármivel megmagyarázni amikor pl. (mostanában rengetegszer találkozom ezzel) valaki a bázisán ácsorog és végignézi, hogy lemészárolják a csapatát. Aztán persze mikor már egyedül van 2-3 ellenféllel akkor elindul...persze öngyilkos és hiábavaló amit csinál.
    Vagy ezek a csata elején pufogtatók.....
    Abban a hiszemben éltem, hogy ez biztos a tier 1-2 noob játékosainak ügyefogyott szórakozása, DE NEM! Tier 4-5-6 ban ugyanúgy előfordul. Hol emgem hol a csapattársaimat sebzik meg (sokszor komoly a HP vesztés) aztán egy sry-vel el van intézve. Több mint bosszantó!

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák