Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Djuree #242738 üzenetére

    A somua jó gép, de a francziás ágyú mellett 1 de inkább 2-3 lepattanóval vagy elhibázott lövéssel számolhatsz nyugodtan táranként. Sebessége meg nincs ahhoz, hogy flankeljen és biztosan ki tudjon tárazni az ellenség oldalába, hátába, csak nagyon ritka helyzetekben. Páncélja van valamennyi, de arra nem elég, hogy közel menjen. A skodat56 jobban páncélozott, nem kell annyira távolságot tartania, persze a betöltésre vissza kell húzódnia, de a 20pár sec az nem para annyira. Ha ennyire gond a a töltésidő neked, akkor a szekvenciálisan töltő táras gépeket kéne megnézned (olaszok vagy az is3a) vagy méginkább a fordított töltő mechanikával működőket, Lion meg az is3a.

    Más. Most lejegelem ezt a játékot, várom a battle pass-t vagy valami akciót, de mondom elpattintok egy kredit boostert és pár ritkán használt prém tankot előveszek. Elővettem először a t25pilot1-t, ami fogalmam nincs honnan van, de megvan. Na basszus, nem tudom volt-e ennél szaharabb tankom eddig, amivel játszottam. Ez az ágyú, vert stab és komoly legénység mellet bármit elhibáz, bármit és bárhonnan, ha mégis eltalálom, akkor meg alap lőszer lepattan. Prém tankot elvből nem adok el, de ez most nagyon közel volt, ment tartalékba örökre.

    Na és a nap fénypontja, a csodálatos wz114.Highway, 10 nehéz tank a 30-ból és senki nem ment a városba, senki. Félúton fordultam vissza én is. Ez valami új taktika, eddig még ilyent nem láttam. Természetesen egy alázós 6:15 vereség, de a vége az mindent vitt. 50 hp-n voltam és egy boroskóla meg egy char future is próbált lerammolni ilyen egész állatiasan jöttek, mint a megvadult farkasfalka és egész sok hp-ról ott döglöttek meg :) Egyik belémrammolt 14-t, a másik 21-t. Ja, hát igen, a sugaras bz miatt van rammoló skill, ezt nem látták jönni :)

    Kösz WG mindenestre, meggyőztél, hogy csak akkor érdemes ezt elővenni ha van éppen valami futó akció. Úgy magában ez a játék, egy rakás ....

Új hozzászólás Aktív témák