Új hozzászólás Aktív témák

  • Don Vittorio

    őstag

    válasz hulp01 #238871 üzenetére

    Nálam se jobb a helyzet winrate-ileg sokkal jobb játékmódon belüli statisztikával se/is.
    Friss accon kezdtem el "rohamozni", az első tízes med a Progetto, már akkor lett meg, amikor lement 2 hét ebből, tehát én én csak azzal játszom.
    5200 körüli topsebzéssel, 1,3 körüli átlagkillel, 1,4 körüli kiosztott/elszenvedett sebzésaránnyal pont ugyanígy 47-48% a winrate-em. 300 körüli csatát mentem eddig, 143 győzelmem van, de épp azt érzem, hogy teljesen mindegy, hogy én jól teljesítek a meddel, ha nem egyszer, nem kétszer ab ovo, eleve elrendelve bukó a meccs, mert bejön két light, vagy bejön valaki artyval, vagy csupa olyan játékost kapok csapattársként, aki a meccsben egyetlen vagy maximum kettő sebző lövést tud leadni a heavyjével.
    Csata után nézem ezeket a játékosokat, és rendre 42-45% közötti winrate-jük van (bár láttam már nem egy 39%-ost is), meg 3-400 körüli átlagsebzésük, tehát ők azok, akiket agyhalottnak meg botnak szoktak hívni a játékban. Velük én, ha megfeszülök, akkor se tudok többet nyerni, és folyamatosan a vas teteje és a bronz alja között billegek.
    A kb. 300 meccs alatt az én "megfejtésem" az lett, hogy akkor nyerek, ha 5 heavy + 2 med felállás mellett döntenek a csapattársak (amiből én vagyok az egyik med, vagy lehet 6+1 is, de jöjjön velem az egyik mozgékonyabb heavy), valamint, hogy a másik csapatban még nagyobb hülyék legyenek, mint nálunk. Magyarán ne mi nyerjünk, hanem veszítsen a másik csapat.

    40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

Új hozzászólás Aktív témák