Új hozzászólás Aktív témák

  • köpet

    aktív tag

    válasz Ispy #233975 üzenetére

    Gurultam pár kört és elég vegyesek a tapasztalataim. Nagyon nem találtam rajta a fogást én sem, mondjuk hozzáteszem, hogy elég rég nem mentem vele, illetve úgy általában nehéz tankkal nem próbálkozom egy ideje, szóval egy este és pár kör alapján nem általánosítok.
    Összefoglalva másként kell használni, mint amiket az utóbbi időben használtam (pl. 500TP, Phase, 777), nem az első vonalba való, vagy nagyon ügyesen kell forgatni, rejteni szinte minden részét, ami még nem megy. Ha magasabban helyezkedik el az ellenfél a torony tetejét (homlokát) is belövik, nem csak a kupolát vagy az oldalát. A felső lemez tud pattintani, ha jól forgatja az ember és rejti az alját és az első görgőt, vagyis ezzel érdemes lehet nem oldalazva kinézni, hanem az elejével ferdén (persze sokminden van, amire nem kell kinézni, csak ha ellőtte magát). Tornyozni szemből és magasabb pozícióból érdemes.
    A jó oldala a tanknak az ágyú, ami egy álom, nagyon közeli rokona annak, ami a leo pta-n van szerintem. Gondolom ezért kapta az epic besorolást skill mestertől, meg ezért is ajnározta anno Iyouxin és elit is a buff után.
    Még próbálkozom vele, mert az ágyú roppant módon megfogott, és a field modokat rá akarom rakni, sehol se állok velük. Feltevésem szerint nem az első vonalban van a helye, inkább a másodikban vagy hátrébb, MM függvényében. Majd meglátom, mit igazol ebből az élet.

    Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Új hozzászólás Aktív témák