Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Gyuri27 #22816 üzenetére

    Én is mindig elolvastam az írásait (pár jobb szövegét el is mentettem könyvjelzőként), de nem igazán próbálgattam őket, mivel akkor pont nem voltak olyan tankjaim. Inkább a statjait nézegettem sokáig ingame, hogy mivel mennyit kéne elérni (plusz nem véletlenül van egyforma profilképünk). A Type-ot a kreditszorzóját leszámítva tartom jóféle gépnek. Majd' 1400 köröm van vele, ebből kb 600, amit pénzkeresésért mentem, a többi fun meccs volt. Nem használok benne full gold ammo-t, csak 7-et viszek magammal, annak max a felét lövöm el, de van, hogy több körön keresztül csak AP-t használok.

    Lényeg a lényeg: Nyugodtan lenézheted, de ha neked is ott állna a garázsban és 1650 felett lenne vele az átlagsebzésed, akkor biztos tetszene.

    (#22818) [HUN]Dani: Szerintem is kár, hogy eltávolította őket, úgy is megoldhatta volna, hogy tiltja a kommenteket és akkor ott sem írogat senki.

    (#22837) Sanya: Biztos, hogy Pz V/VI-ot szerettél volna írni? :D

    Bocs, ezt a Panther/Tiger hibridet nem hagyhattam ki.

    (#22904) Angel1981: Lényegében majdnem mindegyik egy Chi-Ha, csak éppen nagyobb vagy kisebb. A T10-es med viszont jónak tűnik (azt nem mondtam, hogy a többi nem az).

    (#22968) Remusz911: Köszönjük az esti mesét! ;]
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Más: Ilyen stattal milyen platoon only klánt tudnátok ajánlani, ahol hozzám hasonló, vagy jobb játékosok vannak? Lehet külföldi is. Előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák