Új hozzászólás Aktív témák

  • peterson79

    őstag

    válasz hulp01 #228421 üzenetére

    Ezek szerint még mindig nem érted.

    Érdemes szerinted telesírni ezt vagy bármelyik másik fórumot azzal, hogy ez meg az a tank nem való a játékba?
    Kit fog ez érdekelni? Tudunk neked segíteni ebben? Nem, de rohadtul nem. Semmi ráhatásunk nincs a játékra, értsétek már meg. Ezt kell elfogadni úgy ahogy van vagy menni a picsába játszani mással. Már ne haragudj, de ezt másképp nem lehet mondani.
    Van egy rendszere ennek az egésznek, ami közel sem tökéletes, bár szerintem azért nagyon sok javulás is volt az elmúlt években, sokszor észrevehetetlen dolgok, de többnyire javul a játék.
    Igen, ez időbe telik, meg sokaknak a pénzébe is, de ez megint egy saját döntés.
    Szóval Én ezért mondom mindig nektek, Neked, hogy teljesen felesleges túrázni azon, hogy jaaaj megtalált az arty, meg a többi szar. Oké, majd kövi körben meg Te szopatod halálra a népet, mert minden második lövésük lepattan rólad. Ez azért kétélű dolog és tegye a szívére mindenki a kezét és mondjuk ki azt is, hogy nagyon, de nagyon sokszor volt már olyan szitu amiből úgy jöttetek ki, hogy ez most, hogy a faszomba sikerült és miért én vagyok életben...ugye, hogy van ilyen is?? Csak az már természetes, pedig nem. Az is csak RNG, na meg azért sokszor tudás is, de főleg RNG, legalábbis szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák