Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Szibilla #224611 üzenetére

    Csak 100 pont után már nem ad több BP pontot, maximum ha a napi küldetéseket csinálod vele. Az a 15 pont 2-3 csata mindössze. Akinek van sok hatos tankja az mondjuk elég sok plusz pontot tud gyűjteni, de utána meg váltani kell feljebb.

    Hát adhattak volna komolyabb leárazást, a felszerelésekre például, ha már lebegtetik ezt a két soros felszerelés dolgot is. Az ELC-t megvettem, meg a skoda prémiumot. Lesz mit kipróbálnom.

    Az viszont érdekes, hogy mintha a szokásosnál is sokkal több borzalmas játékos lenne most. Komplett oldalakat hagyunk szabadon és utána meg felveszi a szokásos bázis kemper pozíciót és csodálkoznak, hogy oldalról rájuk zúdul az ellenség. Nem tudom, mert ez kb 90-100 iq-val már könnyen belátható dolog lenne, de ők mennek a megszokott bokorba, teljesen mindegy, hogy mi a csapat felállás. Hajajj. Aztán meg skoda t25-ben mérkőzhetek lőwével, ha mégis voltam olyan hülye, hogy elmentem az egyik oldalra egyedül, arra gondolva, hogy spotolok, aztán lelépek. Lelépni nem sikerült :) Lőttem pár lepattanót a lőwére aztán megköszöntem a lehetőséget, hogy újra ilyen kiváló csapatban játszhattam.
    Egyik nyomorult felborult a tankjával, de olyan érdekesen srégen. Nyomta a sos-t, néztem is mi van, de én messze voltam. Ott volt legalább 4 tankunk, de lövöldöztek a bokorból, nem értek rá megmenteni. basszus, mi van itt?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés