Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz Geller72 #224595 üzenetére

    Pontosan, ahogy írod, nagyon ritkán betesz 5-ösök közé - fehér holló esete - de max saját tier a jobb elosztás és sokkal inkább 7-esek és sokszor - nagyon soknak tűnik - tier8.
    De ezért azért bosszantó, mert én viszont kerülök ugyebár T6 tankkal olyan csatába, ahol top tier az 8-as, sőt volt olyan is, ahol 2 db tier8 tank volt pár 7-es és a többi 6-os. Sosem kaptam ilyen leosztást!

    erről beszélek

    Értem én hogy balanszolni kell, hogy ne szálljon el az ember WR-e, de akkor legyen már legalább 50-50 % az elosztás is, mert qvára távol áll az MM attól, hogy arányosan kerüljek low vagy top tier csatákba! :W :U

    szerk: megnéztem, az elmúlt 5 napban mentem 197 csatát tier6-os tankkal és egyetlen 1x SEM volt a csatában -2 tier!!!! Azt gondolom, hogy ez elegendő mintának kellene lennie, hogy kihozza, hogy az MM hibás és nem úgy működik, ahogy azt állítja a WG - mert ezt állítják!

    phoenix1989: nem, nem kaptam 7 nap prémiumot. :N

    Viszont egyik csatám után megdobtak egy 30% kuponnal, amit goldra, prém napra és shopban lévő tankokra (pl ELC EVEN 5K alatt) lehet felhasználni 6 napig. Ha érdekel vki, keressen meg privátban én nem fogom felhasználni szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák