Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Szibilla #224184 üzenetére

    Azért amikor célokat akarsz elérni a játékban, ezek a finom és kevésbé finom manipulációk eléggé idegesítőek tudnak lenni ám. Minél jobb vagy, annál inkább hátráltató tényező az RNG.
    Most ezzel nem azt mondom, hogy én jó vagyok, de azért úgy el tudom helyezni a lövéseket, hogy aztán a földbe csapódjanak. Főleg a félig takart célpontokat nagyon nehéz meglőni, érdekes a szórás működése is. Ha célra tartok földbe csapodik, ha a felső részre, akkor meg elmegy az égbe a lövés :) hihető
    Az arany lőszer ilyen mértékű használata meg elsorvasztja a nehéz tankokat. Ha a 60tp, az egy szörny tier10 tankot nem tudnám rejtegetni, akkor seperc alatt szétlőnének.
    Én még játszottam az arany lőszer előtt olyan csatában, hogy egy Maust mint a farkasfalka úgy kellett kiszednünk és 10e felett pattogtatott, mert a nagy TD a mi oldalunkon nem jól játszott és már nem élt, a többieknek meg nagyon pontosan kellett célozniuk és még így is rettentő sokáig tartott kiszedni. Artyk szokták kicsinálni a szupernehezeket akkoriban, de itt pont takarásban volt.
    Most meg? Pearl River, bejön oda oldalra az ellenség Mausa, spammeli az aranyat, úgyhogy ha nem is lőttem volna rá aranyat kísérletképpen, ezután a spam után egyértelmű, hogy átváltok. T57 heavy is 4/4 a mausra, egyértelmű arany lőszer volt. Volt 600 hárítása a Mausnak, élt 1,5-2 percet az első felspotolódás után. Vicc ez. ja meg kifizetett úgy tippre 50-60e kreditet csak ezért az 1 csatáért, ahol tulajdonképpen játszott 2 percet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák