Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    Sziasztok,

    6-7 év kihagyás után újra visszatértem a játékba. Lehet, hogy nem kellett volna. Sajnos nem előnyére változott a játék. Valószínűleg én is sokkal bénább lettem, mert jelenleg kb. egy növény szintjén játszok. Volt egy csávó, akit utána fél óráig győzködtem, hogy nem, nem e-bay account, én lettem ennyivel bénább. A tegnapi napom wn8-a még a 900-at se érte el. És a legnagyobb gondom az, hogy nem is értem sokszor mi a probléma. (Jó, előtte pár nappal volt 1800 feletti is.) De ez a wn8 nagy mértékben a sebzést számolja az értékelésnél (meg a spot dmg-et). De úgy nagyon nehéz sebzést csinálni, ha a lövések nagy része 0dmg critical. Persze feltéve ha egyáltalán eltalálja az ellenfelet. Sokszor ha már egy pixellel nagyobb a célzókör, akkor ott megy el a lövés. Engem meg mindenki sebez plusz critical, ami rendszerint ammorack (szerencsére általában csak sárga). Legénységből soha nem a nyomorult rádiós hal meg, hanem a töltő és/vagy a célzó. Sok csatában örülök, ha kettőt tudok lőni, mert mire odaérek valahova a csapat fele halott (vagy nálunk vagy az ellenfélnél). Amikor top of the tree volt az obj268, akkor azzal játszottam sokat. Két full sebző lövés már jónak számított, miközben korábban 2700 felett volt az átlagsebzésem vele. Átlőhetetlen frontja volt, most meg szerintem t6-osok is átlőnék, ha mehetnének ellene. Az ágyúja semmit nem talál el, vagy critical. Tök vártam, hogy végre meglegyen a Pantera, de számomra az a tank játszhatatlan. Aztán ott vannak még mindig az artyk. Ez a kábítás anno nem volt, hát ehhez is csak gratulálni tudok. A kerekes szarokra meg csak legyintek, az egész kategória egy vicc. Azért általában hangosan felnevetek, amikor egy ebr bekap egy nyolcszázast az objecttől. Persze ez ritka, mint a fehér holló, mert általában sértetlenül megy tovább még ha el is találom. Ezeknek nagyon brutál nerf kéne minden szempontból.

    Fent a kolléga linkelte a t10-es tankjait. 1300-as wn8-cal hogy van 58% feletti winrated? Ezt nem is értem. Nekem majdnem minden t10-es tankom 2000 feletti (még régen csináltam, nem most) és inkább 55% körüliek a winratek.

    Bocs a hosszú postért, de ez kikívánkozott belőlem, és ti voltatok a "szerencsések", akik megkaptátok. És bocs előre is, akivel egy csapatba kerülök. :)

Új hozzászólás Aktív témák